Tilläggspaket till Dynamics 365 Business Central - Kom igång snabbt!

Förenkla dina arbetsuppgifter från dag ett med våra färdiga paket.

Vi vill låta systemet göra din vardag enklare och smidigare. Varför lägga tid på återkommande uppgifter, eller excel-ark och avstämningar vid sidan av? Vi jobbar ständigt med nya kom-igång paket för att du ska dra maximal nytta av Business Central.

Effektivisera och spara tid

Få kontroll på era leverantörsfakturor i Dynamics 365 Business Central.

25 000 kr

+ månadskostnad baserat på antal användare

Tolka & attestera leverantörsfakturor

Paketet innehåller appen ExFlow som är en automatiserad lösning, som är byggd för dig som arbetar i Dynamics 365 Business Central. Lösningen är enkel att komma igång med och fördelarna med elektronisk fakturahantering är många – tidsbesparing, kontroll, sökbarhet, säkerhet, statistik och mycket mer.

check Uppsättning av ReadSoft Online

En direktkoppling mellan din tolkningstjänst och ditt affärssystem. Vi parametersätter kopplingen och ser till att allt är klart för att tolka fakturor direkt när ni loggar in och kör igång med ExFlow.

check Parametersättning av enkelt attestflöde* i Business Central

Du fyller i underlag på vilka användare som ska kunna attestera och vilken väg fakturan ska gå så parametersätter vi systemet åt er. När du loggar in i ditt Business Central finns en basuppsättning för enkelt attestflöde* uppsatt och du kan direkt importera dokument från ReadSoft Online och skicka ut på attest.

check Attest direkt i din webbläsare med ExFlow Web

De användare som endast ska attestera fakturor kan enkelt logga in på ExFlow Web för att göra detta. Vi sätter upp ExFlow Web och ser till att kopplingen mot Business Central fungerar.

arrow_downward Produktblad

Alltid uppdaterad valuta

Slipp manuellt arbete, låt systemet arbeta åt dig.

10 000 kr

+ 19kr / mån per fullständig användare

Automatisk valutauppdatering

Lägg till vårt tilläggspaket för automatisk valutauppdatering för att effektivisera ert dagliga arbete. 32 valutakurser hämtas automatiskt från ECB dagligen för att slippa manuellt arbete. Använder ni valuta i Business Central är det här ett självklart val för att spara tid.

check Räkna om valutakurser

Funktionalitet som räknar om era valutakurser till det dagsaktuella värdet. Kurserna hämtas direkt från ECB som erbjuder 32 olika valutor.

check Jobbkö och jobbkötransaktioner

Uppsättning av jobbkön som automatiserar och tar över det manuella arbetet. Genomgång av jobbkötransaktioner för att ändra tidpunkt och intervall för när valutauppdateringen ska ske.

check Uppdaterade valutor

Här hittar ni de valutor som ECB hanterar i filformatet för Business Central

arrow_downward Produktblad

Minimera diffarna i tid

Stäm av era bankkonton. Få bättre kontroll.

10 000 kr

Bank- och valutaavstämningar

Känn dig trygg med att siffrorna alltid går ihop. Med paketet hjälper vi dig igång, så att du kan göra dina avstämningar smidigt inifrån Business Central.

check Smidig avstämning för SEK

Genom att manuellt ta ut ett kontoutdrag till bl.a. XML, CSV eller Excel-format och läsa in det i Business Central stämmer ni smidigt av era banktransaktionerna med de transaktioner ni har på era redovisnings- eller bankkonton i Business Central.

check Smidig avstämning för andra valutor

Oavsett hur många valutor ni arbetar med kan ni stämma av era valutakonton på banken med era valutatransaktioner i bokföringen i Business Central.

check Bättre kontroll över er bokföring

Ni får bättre kontroll över er bokföring när ni kan följa era ”verkliga” banktransaktioner och jämföra dessa med det som finns i er redovisning. Det blir enklare att felsöka om era olika konton inte skulle stämma överens.

arrow_downward Produktblad

Anläggningstillgångar

Koppla ihop anläggningstillgångar med redovisningen.

10 000 kr

Anläggningstillgångar

Koppla ihop dina anläggningstillgångar med din redovisning och låt affärssystemet hjälpa dig beräkna de förändringar som sker. När du slutar med manuell bokföring minskar du också risken för fel i redovisningen.

check Anskaffning och avskrivning direkt i systemet

Nu kan du anskaffa, avskriva, utrangera och sälja dina anläggningstillgångar på ett smidigt sätt i Business Central. Koppla bilder till dina inventarier eller ange dimensioner på respektive tillgång för bättre uppföljning.

check Bättre uppföljning på dina tillgångar

Det är enklare att följa upp dina anläggningstillgångar när du har allt samlat i samma system. Se vad värdet är på dina tillgångar idag eller följ hur värdet på dina tillgångar förhåller sig över en längre tid.

check Sluta dubbelarbeta

Arbeta smartare i Business Central. Slipp manuella konteringar, kalkylera och bokför i samma system och få hjälp att beräkna dina siffror som sedan uppdateras automatiskt i din redovisning.

arrow_downward Produktblad

Power BI

Analysera, följ upp och identifiera trender som påverkar din verksamhet

3 000 kr

Ta rätt beslut med Power BI

Få bra översikt över din verksamhet och fatta rätt beslut i rätt tid. Med rätt information kan du påverka verksamheten i den riktning du vill. Allt handlar om bra uppföljning och att kunna utläsa vad siffrorna i ditt affärssystem verkligen betyder. Med Power BI omvandlar du dina siffror till grafer, diagram och rapporter som gör det enklare för dig att förstå.

check Kom igång direkt med en färdig Power BI plattform

Få hjälp att installera Power BI desktop och appen Badger. Badger är en förberedd Power BI plattform med de kopplingar som krävs för att kunna arbeta med uppföljning i Power BI baserat på din data i Business Central. Under två timmar får du hjälp med implementation och genomgång av ditt nya paket, efter det har du grunderna i Power BI och kan växa vidare om du skulle vilja.

check Färdiga rapporter kopplat till ditt Business Central

Tack vare appen Badger kommer du igång med analys och uppföljning direkt. Här får du färdiga standardrapporter som du kan använda direkt, eller anpassa efter dina önskemål. Appen Badger gör det också möjligt att börja bygga egna rapporter.

check Gräv dig djupt ner i din egen verksamhet

Nu kan du filtrera, stämma av, jämföra och redigera i dina rapporter för att få fram den information du är intresserad av. Genom att gräva dig djupt ner i dina egna siffror kan du få nya insikter om verksamheten. Använd insikterna för att bli mer lönsam.

arrow_downward Produktblad

Avtalsfakturering

Spara tid genom att låta systemet hjälpa dig med all åtekommande fakturering

10 000 kr

Avtalsfakturering

Nu kan du som har återkommande fakturor underlätta ditt arbete genom att automatisera en del av processen. Med avtalsfakturering skickar du smidigt återkommande fakturor direkt från ditt affärssystem utan att behöva fylla i samma uppgifter varje gång.

check Bättre överblick av återkommande fakturor

Se enkelt när nästa faktura ska skickas och med vilket tidsintervall ni skickar era fakturor. Systemet hjälper dig att hålla reda på avtalsperioden så att du inte skapar fler fakturor när perioden löpt ut.

check Integrera avtalshanteringen med Business Central

Ha allting samlat i ett och samma system. Här samlar du dina medlemsavgifter, avtalsavgifter, licenser och andra tjänster direkt i Business Central. Låta avtalen löpa månad efter månad, år efter år tills att avtalstiden tar slut.

check Vi hjälper dig att migrera din data

Om du arbetar i ett annat system med dina avtal idag hjälper vi till med migrering och utbildning för att du direkt ska kunna fortsätta arbeta med dina avtal i Business Central.

arrow_downward Produktblad
phone

Vill du komma igång? Ring Gustav.

Vill du komma igång eller veta mer? Ring till Gustav eller kontakta oss via formuläret längst ner på sidan så ska vi se till så att ni får svar på era frågor och så vi kan komma igång!

Tilläggspaket

Fördelarna med tilläggspaket

StreamLine är ett koncept för snabb onboarding och smartness när det kommer till effektiv utveckling av ert Business Central. Ni väljer vilken dag ni vill komma igång med tilläggspaketen och vi levererar genomgång och uppsättning utefter era önskemål. Inget avancerat utvecklingsarbete krävs, inte heller någon utdragen implementering. Ni kommer igång snabbt med det ni är i behov av just nu.

Vill du veta mer om våra tilläggspaket eller komma igång?

Ta kontakt med oss via telefon eller formuläret nedan så svarar vi på alla frågor och funderar som du kan tänkas ha!


Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i dit telefonnummer.