Projekt & Tid - Tidrapportera i Dynamics 365 Business Central

Tidrapportera och fakturera tid

För att göra ditt StreamLine Start ännu mer kraftfullt har vi tagit fram en färdigpaketerad lösning för dig som jobbar med Projekt & tidrapportering.

Projekt & tid

För er som tidrapporterar och fakturerar timmar.

Projekt & tid

Paketet är till för er som vill ha en stark ekonomimotor som grund och en färdig process av tidrapporter och godkännande, projektfakturering och projektuppföljning. Med en veckas implementationstid reducerar ni kostnaden och tiden att komma igång.

check Projekthantering

check Tidrapportering

check Frånvarohantering

Varför projekt och tid?

Fakturerar ni resurser men inte artiklar? Är ni ett konsultbolag där tidrapporter ska godkännas?

Projekt och tid är till för er som har ett inflöde på tid att fakturera och vill ha en färdigpaketerad faktureringsprocess till kund, och frånvarohantering till ert lönesystem. Få kontroll på era tidrapporter, så du aldrig missar en debiterad timme. Få spårbarhet och historik och möjligheten att göra uppföljning på era kundprojekt.

Vad ingår?
phone

Vill du komma igång? Ring Gustav.

Vill du komma igång eller veta mer? Ring till Gustav eller kontakta oss via formuläret längst ner på sidan så ska vi se till så att ni får svar på era frågor och så vi kan komma igång!

Detta ingår i Projekt & tid

Uppsättning av standardiserat flöde av projekt & tid

Du kommer igång med projekt, tidrapportering och fakturering med vår standard set up.

Uppsättning av resurser och personal

Vi migrerar de resurser ni har idag som ska tidrapportera.

Tidrapporter med godkännandefunktion

Vi skapar upp tidrapporter framåt i tiden. Efter underlag från er parametersätts rätt godkännare till rätt tidrapportör.

Projektmallar

Med färdiga mallprojekt kan ni snabbt komma igång med era egna, genom att kopiera och sedan lägga till det som är specifikt för er.

Frånvarohantering

Vi skapar möjligheter att även registrera frånvaro direkt i tidrapporter. Med instruktioner kan ni sedan skapa en fil som laddas upp till just ert lönesystem.

Projektlayoutmallar

Ni får standardiserade projektlayoutmallar, de som vi vet våra kunder använder som mest. Med olika projektlayouter kan era projektfakturor mot kund summeras och förtydligas precis som ni och kunden vill i just det specifika projektet. Ni kan även skapa egna projektlayouter.

Två timmars grundutbildning online, innan driftstart

För att lära sig det standardiserade flödet i Projekt & tid ingår två timmars grundutbildning online, under leveransveckan.

Tidrapportera i mobilen

Tidrapportera vart du än är direkt i appen.

Ladda ner produktblad

Ladda ner produktbladet så kan du läsa mer i lugn och ro. Har du några frågor eller funderingar är det bara att ta kontakt med oss!

Nyhet

Äntligen kan du tidrapportera i mobilen – Testa appen idag!

Business Central finns som mobilapp och nu har vi på NAB Solutions byggt en lösning för tidrapportering. Tjänsten är tillgänglig för dig som har StreamLine Projekt & tid eller laddat ner StoryPoint från Microsoft AppSource.

Business Central finns appen att hämta från Windows Store, Apple Store och Google Play.

Ladda ner appen
Se filmen

Se hur enkelt det är att rapportera i mobilen!

Hör av dig så kommer vi igång!

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information eller förslag på upplägg. Du kan också ringa till oss!


Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i dit telefonnummer.

VARFÖR VÄLJA NAB SOLUTIONS?

Stolta finalister i Microsoft Partner of the Year Award

Som ett bevis på vårt jobb med att utveckla våra produkter och vårt sätt att jobba på prisade Microsoft oss som finalist i Microsoft Partner of the Year Award globalt. Att vara en av de bästa Microsoft partners i världen är något vi är stolta över och ett kvitto att vi är en trygg partner för ditt företag. Läs mer om utmärkelsen