Projekt & Tid - Tidrapportera i Dynamics 365 Business Central

Tidrapportera och fakturera tid

För att göra ditt StreamLine Start ännu mer kraftfullt har vi tagit fram en färdigpaketerad lösning för dig som jobbar med Projekt & tidrapportering.

Projekt & tid

För er som tidrapporterar och fakturerar timmar.

Projekt & tid

Paketet är till för er som vill ha en stark ekonomimotor som grund och en färdig process av tidrapporter och godkännande, projektfakturering och projektuppföljning. Med en veckas implementationstid reducerar ni kostnaden och tiden att komma igång.

check Projekthantering

check Tidrapportering

check Frånvarohantering

Varför projekt och tid?

Du fakturerar resurser. Inte artiklar.

Projekt och tid är till för dig som har ett inflöde på tid att fakturera och vill ha en färdigpaketerad faktureringsprocess till kund, och frånvarohantering till ert lönesystem. Få kontroll på alla tidrapporter, så du aldrig missar en debiterad timme. Få spårbarhet, historik och möjligheten att göra uppföljning på era kundprojekt.

Vad ingår?
phone

Vill du komma igång? Ring Gustav.

Vill du komma igång eller veta mer? Ring till Gustav eller kontakta oss via formuläret längst ner på sidan så ska vi se till så att ni får svar på era frågor och så vi kan komma igång!

Detta ingår i Projekt & tid

Uppsättning av standardiserat flöde av projekt & tid

Du kommer igång med projekt, tidrapportering och fakturering med vår standard setup.

Uppsättning av resurser och personal

Vi migrerar de resurser som finns idag, de som ska tidrapportera.

Tidrapporter med godkännandefunktion

Vi skapar upp tidrapporter framåt i tiden. Efter underlag från er parametersätts rätt godkännare till rätt tidrapportör.

Projektmallar

Med färdiga mallprojekt kan du snabbt komma igång med dina egna, genom att kopiera mallprojektet och sedan justera så att de stämmer överens med det som är specifikt för er.

Frånvarohantering

Du har möjlighet att även registrera frånvaro direkt i tidrapporterna. Med instruktioner kan du sedan skapa upp en fil som laddas upp till ert lönesystem.

Projektlayoutmallar

Du får standardiserade mallar för projektlayouter. Med olika projektlayouter kan dina projektfakturor mot kund summeras och förtydligas precis som du och kunden vill i just deras projekt. Du kan även skapa egna projektlayouter om du skulle vilja.

Två timmars grundutbildning online, innan driftstart

För att lära sig det standardiserade flödet i Projekt & tid ingår två timmars grundutbildning online. Den bokas in under leveransveckan.

Tidrapportera i mobilen

Flexibel tidrapportering. Du rapporterar från vart du än är, direkt i mobilappen.

Ladda ner produktblad

Ladda ner produktbladet och läs när det är lugnt runt dig. Har du några frågor eller funderingar är det bara att ta kontakt med oss!

Nyhet

Äntligen kan du tidrapportera i mobilen – Testa appen idag!

Business Central finns som mobilapp och nu har vi på NAB Solutions byggt en lösning för tidrapportering. Tjänsten är tillgänglig för dig som har StreamLine Projekt & tid eller laddat ner StoryPoint från Microsoft AppSource.

Business Central appen finns att hämta från Windows Store, Apple Store och Google Play.

Ladda ner appen
Se filmen

Det är enkelt att rapportera i mobilen!

Hör av dig så kommer vi igång!

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information eller förslag på upplägg. Du kan också ringa till oss!


Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i dit telefonnummer.

VARFÖR VÄLJA NAB SOLUTIONS?

Stolta finalister i Microsoft Partner of the Year Award

Som ett bevis på vårt jobb med att utveckla våra produkter och vårt sätt att jobba på prisade Microsoft oss som finalist i Microsoft Partner of the Year Award globalt. Att vara en av de bästa Microsoft partners i världen är något vi är stolta över och ett kvitto att vi är en trygg partner för ditt företag. Läs mer om utmärkelsen