Fakturera med tjänsteartiklar - Dynamics 365 Business Central

Fakturerar ni tjänster?

Fakturera med tjänsteartiklar är framtaget för verksamheter som säljer artiklar, men där lagerhantering, inventering och lagervärdering inte hanteras i systemet.

Fakturera med tjänsteartiklar

För dig som fakturerar tjänster och vill dra nytta av prislistor och uppföljning.

Säkra din fakturering av tjänster

Dra nytta av prislistor i din affärslösning när du ska fakturera era kunder. Skapa förutsättningar för en bra uppföljning på er försäljning. Det här paketet är framtaget för dig som säljer artiklar men där lagerhantering, inventering och lagervärdering inte hanteras i systemet. Paketet passar därför bra om ni säljer tjänster.

check Spara tid när du skapar artiklar

check Fakturera alltid dina tjänster med rätt pris

check Ta rätt beslut utifrån rätt försäljningsstatistik

Fakturera med tjänsteartiklar

Bygg på ditt StreamLine Start paket och börja fakturera tjänsteartiklar i Business Central. Med en smidig integration till Excel sparar du tid genom att enklare massuppdatera dina artikelregister. Med artikelkategorier och artikeldimensioner följer du upp din försäljning och får ett stabilt underlag, med dina nyckeltal, att utgå ifrån när ni ska fatta strategiska beslut.

Vad ingår?
phone

Vill du komma igång? Ring Gustav.

Vill du komma igång eller veta mer? Ring till Gustav eller kontakta oss via formuläret längst ner på sidan så ska vi se till så att ni får svar på era frågor och så vi kan komma igång!

Det här ingår i Fakturera med tjänsteartiklar

Du är igång på en vecka

Välj den leveransvecka som passar er. Under veckan sker allt som krävs för att komma igång med ditt nya tilläggspaket – installation, utbildning och migrering, på fredagen är du sedan live.

Spara tid när du arbetar med dina artiklar

Med artikelmallar skapar du nya tjänsteartiklar smidigt. Du sparar även tid när du ska uppdatera ditt artikelregister med integrationen till Excel.

Fakturera alltid dina tjänster med rätt pris

Få stöd i uppbyggnaden av en prislistestruktur – till specifika kunder, kundgrupper, med staffling och stöd för olika valutor. Du får också hjälp med att hantera kund- och artikelrabatter.

Business Central hjälper dig med momsen

Momsmallarna som du lägger på dina artiklar hjälper dig få en korrekt momshantering vid försäljning av tjänster.

Ta rätt beslut genom försäljningsstatistik

Lägg till artikelkategorier på dina tjänsteartiklar och/eller kostnadsställen, s k dimensioner. På så vis förbereder du dig för att kunna följa upp dina artiklars nyckeltal.

Har du ett artikelregister i ett annat system?

Det ordnar vi. Om du har ett artikelregister med prislistor sedan tidigare och vill flytta med det till Business Central kan vi hjälpa till. Ta ut dina register i Excel och sedan importerar vi det åt dig.

Du får också

– Enhetshantering Styck och Timmar, med möjlighet att skapa fler
– Två timmar utbildning i tilläggspaketet online, innan driftstart

Ladda ner produktblad

Ladda ner produktbladet så kan du läsa mer i lugn och ro. Har du några frågor eller funderingar är det bara att ta kontakt med oss!

Hör av dig så kommer vi igång!

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information eller förslag på upplägg. Du kan också ringa till oss!


Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i dit telefonnummer.