Fakturera med tjänsteartiklar - Dynamics 365 Business Central

Fakturerar ni tjänster?

Fakturera med tjänsteartiklar är framtaget för verksamheter som säljer artiklar, men där lagerhantering, inventering och lagervärdering inte hanteras i systemet.

Fakturera med tjänsteartiklar

För er som fakturerar tjänster och vill dra nytta av prislistor och uppföljning.

Spara tid och säkra er fakturering av tjänster

Vill du fakturera artiklar till era kunder och dra nytta av prislistor samt möjliggöra uppföljningar på er artikelförsäljning? Det här paketet är framtaget för er som säljer artiklar, men där lagerhantering, inventering och lagervärdering inte hanteras i systemet. Paketet är exempelvis till för dig som säljer tjänster.

check Spara tid när du skapar artiklar

check Fakturera alltid dina tjänster med rätt pris

check Ta rätt beslut genom försäljningsstatistik

Fakturera med tjänsteartiklar

Fakturerar ni tjänster?

Fakturerar ni tjänster och vill dra nytta av prislistor och artikelmallar för att säkra ert faktureringsflöde? Vill ni ta rätt beslut genom försäljningsstatistik?

Bygg på ditt grundpaket och börja fakturera tjänsteartiklar i ditt Business Central. Massuppdatera ditt artikelregister enkelt med integration till Excel. Med artikelkategorier eller artikeldimensioner kan du sedan följa upp din försäljning och ta rätt beslut med hjälp av just dina nyckeltal.

Det här paketet är framtaget för er som säljer tjänsteartiklar, men där lagerhantering, inventering och lagervärdering inte hanteras i systemet.

Vad ingår?
phone

Vill du komma igång? Ring Gustav.

Vill du komma igång eller veta mer? Ring till Gustav eller kontakta oss via formuläret längst ner på sidan så ska vi se till så att ni får svar på era frågor och så vi kan komma igång!

Detta ingår i Fakturera med tjänsteartiklar

Kom igång på en vecka

Välj den leveransvecka som passar just er att komma igång. Under veckan sker allt som krävs för att komma igång med ditt tilläggspaket – installation, utbildning och migrering. På fredagen är du sedan live med ditt tilläggspaket.

Spara tid när du skapar artiklar

Använd artikelmallar när du skapar nya tjänsteartiklar, eller uppdatera ditt artikelregister med integration till Excel.

Fakturera alltid dina tjänster med rätt pris

Få stöd i att bygga upp en prislistestruktur – till specifika kunder, kundgrupper, med staffling och stöd för olika valutor. Tilläggspaketet hanterar även kund- och artikelrabatter.

Låt Business Central hjälpa dig med din momsrapport

Med momsmallar för artiklar får du en korrekt momshantering, när du säljer dina tjänster.

Ta rätt beslut genom försäljningsstatistik

Lägg till artikelkategorier på dina tjänsteartiklar och/eller kostnadsställen, s k dimensioner. På så vis förbereder du dig för att kunna följa upp dina artiklars nyckeltal.

Har du ett artikelregister i ett annat system?

Det ordnar vi. Om du har ett artikelregister med prislistor sedan tidigare och vill flytta med det till Business Central kan vi hjälpa till. Ta ut dina register i Excel och sedan importerar vi det åt dig.

Du får också

– Enhetshantering Styck och Timmar, med möjlighet att skapa fler
– Två timmar utbildning i tilläggspaketet online, innan driftstart

Ladda ner produktblad

Ladda ner produktbladet så kan du läsa mer i lugn och ro. Har du några frågor eller funderingar är det bara att ta kontakt med oss!

Hör av dig så kommer vi igång!

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information eller förslag på upplägg. Du kan också ringa till oss!


Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i dit telefonnummer.