StreamLine Start - Kom igång med Dynamics 365 idag - NAB Solutions

StreamLine, kraftfullt, packat med möjligheter och enkelt på samma gång.

Microsofts Business Central Online är affärssystemet som förenklar din och dina medarbetares dagar. Vårt paket StreamLine Start innehåller redovisning och fakturering, grunderna för att du ska kunna sköta företagets ekonomi utan krångel. Komplettera ditt affärssystem med tilläggspaket och applikationer för att göra det skräddarsytt för ditt behov.

StreamLine Startpaket

Paketerade grunder för att du ska kunna komma igång snabbt till ett fastpris.

Börja med startpaketet

För dig som vill komma igång snabbt och ser möjligheterna med att använda hela ert Office 365, integrerat. Med snabb implementationstid och reducerad fast kostnad är detta ett perfekt startpaket för dig som vill spara tid och pengar.

check Redovisning

check Fakturering

check Fastpris

Fördelar med StreamLine

Svenska eller engelska? Det spelar ingen roll

I startpaketet kan ni välja svensk eller engelsk uppsättning. I Business Central väljer ni sedan svenskt eller engelskt språk.

Låt Excel förenkla din vardag

Skapa filtreringar i listor och rapporter, skicka till Excel med en enkel knapptryckning och fortsätt att analysera utfallet. Spara tid genom att uppdatera register med Excel.

Följ upp dina kunder och få kontroll

Med hjälp av insikter i Business Central få du enkelt uppföljning på vilka fakturor som inte är betalda och vem som är din bästa kund.

Ta rätt beslut med hjälp av nyckeltal

Har ni kostnadsställen eller andra dimensioner ni vill boka era kostnader och intäkter på? Vi importerar dem åt er. Du kan därmed fortsätta hålla koll på era nyckeltal och analysera dem. I Business Central finns sedan möjligheter för uppföljning genom en enkel add-in till PowerBI.

Missa aldrig en utbetalning

Se direkt på startsidan om du har förfallna fakturor. Låt systemet ta fram utbetalningsförslag med ett par enkla knapptryck. Skapa utbetalningsfiler till din bank och återrapportera för att stänga din leverantörsreskontra och få koll på era betalningar.

Skapa dina fakturor direkt från Outlook

Med integrerad koppling till Outlook kan du direkt i din mail uppdatera kunduppgifter, skapa fakturor och mycket mer. Välj vad du vill göra, utan att logga in i Business Central separat.

Löpande uppdateringar från Microsoft

Slipp tänka på att du köper ett system som kan föråldras. Business Central är ett modernt system som uppdateras löpande.

Du får också

Momsrapportering
Försäljning och inköp i olika valutor
Kundreskontra
Periodisering

Ladda ner produktblad!

Ladda ner produktbladet så kan du läsa mer i lugn och ro. Har du några frågor eller funderingar är det bara att ta kontakt med oss!

Behöver du komplettera din lösning?

Du kan komplettera din StreamLine lösning med någon av våra branschanpassningar. Jobbar du i projekt och rapporterar tid eller kanske fakturerar med tjänsteartiklar?

Projekt & tid

För er som vill ha en stark ekonomimotor som grund och en färdig process av tidrapporter och godkännande, projektfakturering och projektuppföljning.

25 000 kr

Fakturera med tjänsteartiklar

Framtaget för er som säljer artiklar, men där lagerhantering, inventering och lagervärdering inte hanteras i systemet. Paketet är exempelvis till för dig som säljer tjänster.

22 000 kr

Fakturera med lagerartiklar

För dig som inte arbetar med orderplock men ändå vill hålla koll på ditt lager och värdet på det. Ett mindre lagerpaket där du också får hjälp med smidigare inventering.

25 000 kr

Förenkla ytterligare med våra kom-igång-paket

Du kan alltid lägga till fler kom-igång-paket för att förenkla din vardag och återkommande arbetsuppgifter i Business Central. Lägg tid på rätt saker, paketen sparar tid för dig och företaget, så fort ni är i gång.

Automatisk valutakursuppdatering

Tilläggspaketet hanterar 32 olika valutor och hämtar valutakursen från ECB. Få valutakurserna uppdaterade i Business Central utan att behöva lyfta ett finger.

10 000 kr

*Månadskostnad tillkommer

Tolka & attestera leverantörsfakturor

Automatiserad lösning med scanning, tolkning och attest. Kom igång enkelt och få fördelar som tidsbesparing, kontroll, sökbarhet, säkerhet och mycket mer, direkt i Business Central.

25 000 kr

*Månadskostnad tillkommer

Bank & valutaavstämning

Ligg tajt mot redovisningen löpande. Genom att ofta stämma av bankkonton på banken med det som redovisas i Business Central, slipper du göra onödiga gamla rättningar långt bak i tiden. Fungerar för er som arbetar med valutor och för er som inte gör det

10 000 kr

Anläggningstillgångar

Vill du göra anläggningstillgångar till något enkelt och smidigt? Skippa separata system och integrera dina anläggningstillgångar med din redovisning. Med allt integrerat ser och följer du dina siffror direkt från Business Central.

10 000 kr

Analysera i Power BI

Kom igång med Power BI, en kraftfull plattform för uppföljning, analys och beslutsfattande. Ta vara på informationen som redan finns i ditt affärssystem och omvandla den till insikter som ger svar på hur din verksamhet och dina kunder fungerar.

3 000 kr

Avtalsfakturering

För dig som hanterar avtal eller fakturerar samma kund varje månad, så vet du att det hade sparat mycket tid om du kunnat automatisera det återkommande arbetet. Med avtalsfakturering skickar du smidigt återkommande fakturor direkt från ditt affärssystem.

10 000 kr

Att byta till Business Central är enkelt. Kom igång på en vecka!

Med StreamLine kommer du igång med Business Central på en vecka!

phone

Vill du komma igång? Ring Gustav.

Vill du komma igång eller veta mer? Ring till Gustav eller kontakta oss via formuläret längst ner på sidan så ska vi se till så att ni får svar på era frågor och så vi kan komma igång!

NEWGEN Distribution

”Vi valde StreamLine och på en vecka var vi igång i Business Central med vår bokföring.”

arrow_forward Läs caset
Courtyard by Marriott

”Vi kände en trygghet genom hela leveransen och i konceptet. Det fanns alltid en person där som stöttade upp.”

arrow_forward Läs caset
MCR

”Vi valde StreamLine Start och var igång med fem olika bolag på tre veckor.”

arrow_forward Läs caset

Hör av dig så kommer vi igång!

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information eller förslag på upplägg. Du kan också ringa till oss!


Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i dit telefonnummer.

Hur fungerar det?

date_range

Boka leveransvecka

Först så behöver vi boka in en leveransvecka när vi genomför implementeringen. Tänk på att det ska finnas tid att leverera material och medverka på en 2 timmars online-utbildning.

desktop_windows

Förbered systemet

Var i fas med din bokföring samt dina reskontror. Gå igenom dina kund–, leverantörs- och artikelregister. Ta bort eventuella dubbletter och ej aktuella poster innan du exporterar filer och skickar in till oss

file_upload

Leverans / Utbildning

Skicka in filerna från exporterna till oss och förbered er för 2 timmars utbildning där vi går igenom grunderna i Business Central. Avsätt tid för utbildning och kom-igång för dig och de personer som ska arbeta i affärssystemet.

Komplett tidsplan & Checklista
VARFÖR VÄLJA NAB SOLUTIONS?

Stolta finalister i Microsoft Partner of the Year Award

Som ett bevis på vårt jobb med att utveckla våra produkter och vårt sätt att jobba på prisade Microsoft oss som finalist i Microsoft Partner of the Year Award globalt. Att vara en av de bästa Microsoft partners i världen är något vi är stolta över och ett kvitto att vi är en trygg partner för ditt företag. Läs mer om utmärkelsen