StreamLine Start - Kom igång med Dynamics 365 idag - NAB Solutions

StreamLine – massor av möjligheter men enkelt på samma gång.

Microsofts Business Central är affärslösningen som förbättrar din och dina medarbetares dagliga arbete. Med StreamLine Start arbetar du online, får en enklare hantering av din redovisning och fakturering vilket är grunderna för att sköta företagets ekonomi. Komplettera ditt StreamLine Start med tilläggspaket och applikationer för att skräddarsy lösningen efter dina behov.

StreamLine Startpaket

Paketerade grunder för att du ska komma igång snabbt till ett fastpris.

Börja med startpaketet

Kom igång snabbt och utnyttja möjligheterna med att använda hela ert Office 365 integrerat med er affärslösning. Med kort implementationstid och en reducerad fast kostnad är detta ett perfekt startpaket om du vill komma upp i molnet, spara pengar och undvika långa projekt.

check Redovisning

check Fakturering

check Fastpris

Fördelar med StreamLine

Välj svenska eller engelsk basuppsättning

I startpaketet kan du välja mellan svensk eller engelsk uppsättning. När du sedan är igång, väljer du om du vill arbeta med svenska eller engelska som språk inne i Business Central.

Låt Excel förenkla din vardag

Skapa filtreringar i listor och rapporter, skicka till Excel med en enkel knapptryckning och fortsätt att analysera utfallet. Spara tid genom att uppdatera register med Excel.

Följ upp dina kunder och få kontroll

Med hjälp av insikter i Business Central få du enkelt uppföljning på vilka fakturor som inte är betalda och vem som är din bästa kund.

Ta rätt beslut med hjälp av nyckeltal

Har ni kostnadsställen eller andra dimensioner ni vill boka era kostnader och intäkter på? Vi importerar dem åt er. Du kan därmed fortsätta hålla koll på era nyckeltal och analysera dem. I Business Central finns sedan möjligheter för uppföljning genom en enkel add-in till PowerBI.

Missa aldrig en utbetalning

Se direkt på startsidan om du har förfallna fakturor. Låt systemet ta fram utbetalningsförslag med ett par enkla knapptryck. Skapa utbetalningsfiler till din bank och återrapportera för att stänga din leverantörsreskontra och få koll på era betalningar.

Skapa dina fakturor direkt från Outlook

Med integrerad koppling till Outlook kan du direkt i din mail uppdatera kunduppgifter, skapa fakturor och mycket mer. Välj vad du vill göra, utan att logga in i Business Central separat.

Löpande uppdateringar från Microsoft

Slipp tänka på att du köper ett system som kan föråldras. Business Central är ett modernt system som uppdateras löpande.

Du får också

Momsrapportering
Försäljning och inköp i olika valutor
Kundreskontra
Periodisering

Ladda ner produktblad!

Ladda ner produktbladet så kan du läsa mer i lugn och ro. Har du några frågor eller funderingar är det bara att ta kontakt med oss!

Komplettera ditt StreamLine Start med rätt tilläggspaket

Komplettera din StreamLine lösning med någon av våra branschanpassningar. Rapporterar du tid eller fakturerar du kanske tjänsteartiklar?

Projekt & tid

För er som vill ha en stark ekonomimotor som grund och en färdig process av tidrapporter och godkännande, projektfakturering och projektuppföljning.

25 000 kr

Fakturera med tjänsteartiklar

Framtaget för er som säljer artiklar, men där lagerhantering, inventering och lagervärdering inte hanteras i systemet. Paketet är exempelvis till för dig som säljer tjänster.

22 000 kr

Fakturera med lagerartiklar

För dig som inte arbetar med orderplock men ändå vill hålla koll på ditt lager och värdet på det. Ett mindre lagerpaket där du också får hjälp med smidigare inventering.

25 000 kr

Gör vardagen ännu enklare med våra kom-igång-paket

Lägg till fler kom-igång-paket för ett smidigare vardagligt arbete. Business Central hjälper dig med återkommande arbetsuppgifter i Business Central så att du kan lägga tid på rätt saker. Paketen sparar tid för dig och företaget, så fort du är i gång.

Automatisk valutakursuppdatering

Tilläggspaketet hanterar 32 olika valutor och hämtar valutakursen från ECB. Få valutakurserna uppdaterade i Business Central utan att behöva lyfta ett finger.

3 000 kr

*Månadskostnad tillkommer

Tolka & attestera leverantörsfakturor

Automatiserad lösning med scanning, tolkning och attest. Kom igång enkelt och få fördelar som tidsbesparing, kontroll, sökbarhet, säkerhet och mycket mer, direkt i Business Central.

25 000 kr

*Månadskostnad tillkommer

Bank & valutaavstämning

Ligg tajt mot redovisningen löpande. Genom att ofta stämma av bankkonton på banken med det som redovisas i Business Central, slipper du göra onödiga gamla rättningar långt bak i tiden. Fungerar för er som arbetar med valutor och för er som inte gör det

10 000 kr

Anläggningstillgångar

Vill du göra anläggningstillgångar till något enkelt och smidigt? Skippa separata system och integrera dina anläggningstillgångar med din redovisning. Med allt integrerat ser och följer du dina siffror direkt från Business Central.

10 000 kr

Analysera i Power BI

Kom igång med Power BI, en kraftfull plattform för uppföljning, analys och beslutsfattande. Ta vara på informationen som redan finns i ditt affärssystem och omvandla den till insikter som ger svar på hur din verksamhet och dina kunder fungerar.

3 000 kr

Avtalsfakturering

För dig som hanterar avtal eller fakturerar samma kund varje månad, så vet du att det hade sparat mycket tid om du kunnat automatisera det återkommande arbetet. Med avtalsfakturering skickar du smidigt återkommande fakturor direkt från ditt affärssystem.

10 000 kr

Att byta till Business Central är enkelt. Kom igång på en vecka!

Med StreamLine kommer du igång med Business Central Online på en vecka!

phone

Vill du komma igång? Ring oss.

Vill du komma igång eller veta mer? Ring till oss eller kontakta oss via formuläret längst ner på sidan så ska vi se till så att ni får svar på era frågor och så vi kan komma igång!

NEWGEN Distribution

”Vi valde StreamLine och på en vecka var vi igång i Business Central med vår bokföring.”

arrow_forward Läs caset
Courtyard by Marriott

”Vi kände en trygghet genom hela leveransen och i konceptet. Det fanns alltid en person där som stöttade upp.”

arrow_forward Läs caset
MCR

”Vi valde StreamLine Start och var igång med fem olika bolag på tre veckor.”

arrow_forward Läs caset

Hör av dig så kommer vi igång!

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information eller förslag på upplägg. Du kan också ringa till oss!


Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i dit telefonnummer.

Hur fungerar det?

date_range

Boka leveransvecka

Först så behöver vi boka in en leveransvecka när vi genomför implementeringen. Tänk på att det ska finnas tid att leverera material och medverka på en 2 timmars online-utbildning.

desktop_windows

Förbered systemet

Var i fas med din bokföring samt dina reskontror. Gå igenom dina kund–, leverantörs- och artikelregister. Ta bort eventuella dubbletter och ej aktuella poster innan du exporterar filer och skickar in till oss

file_upload

Leverans / Utbildning

Skicka in filerna från exporterna till oss och förbered er för 2 timmars utbildning där vi går igenom grunderna i Business Central. Avsätt tid för utbildning och kom-igång för dig och de personer som ska arbeta i affärssystemet.

Komplett tidsplan & Checklista
VARFÖR VÄLJA NAB SOLUTIONS?

Stolta finalister i Microsoft Partner of the Year Award

Som ett bevis på vårt jobb med att utveckla våra produkter och vårt sätt att jobba på prisade Microsoft oss som finalist i Microsoft Partner of the Year Award globalt. Att vara en av de bästa Microsoft partners i världen är något vi är stolta över och ett kvitto att vi är en trygg partner för ditt företag. Läs mer om utmärkelsen