StreamLine Start - Kom igång med Dynamics 365 idag - NAB Solutions

Kraftfullt, packat med möjligheter och enkelt på samma gång.

Microsofts Business Central Cloud är affärssystemet som förenklar din och dina medarbetares dagar. Vårt paket StreamLine Start innehåller redovisning och fakturering, grunderna för att du ska kunna sköta företagets ekonomi utan krångel. Komplettera ditt affärssystem med tilläggspaket och applikationer för att göra det skräddarsytt för ditt behov.

Fler fördelar

StreamLine Start

Kom igång med grunderna.

För dig som vill komma igång snabbt och ser möjligheterna med att använda hela ert Office 365, integrerat. Med snabb implementationstid och reducerad fast kostnad är detta ett perfekt startpaket.

check Redovisning

check Fakturering

check Excel add-in

från 45 000 kr

Fast implementationskostnad
Licenskostnader tillkommer

Fördelarna med StreamLine Start

Dröm stort, börja smått.

  • 1

    Börja med vårt StreamLine Start där du har allt för att klara av grundläggande redovisning och fakturering.

  • 2

    I takt med att din verksamhet växer eller ditt behov förändras har du möjlighet att lägga till funktionalitet som blivit nödvändig för dig.

  • 3

    Vi har stor erfarenhet av att hjälpa företag gå från enklare till komplexa lösningar. Vi månar om våra kunder och sätter prestige i att ta fram den perfekta lösningen för alla företag, oavsett bransch och utmaningar.

Business Central

StreamLine bygger på Business Central och har all kraft från systemet inbyggt.

Färdigpaketerat

StreamLine Start är färdigpaketerat med redovisning och fakturering, framtaget för att det ska vara enkelt att komma igång.

E-learning ingår

I startpaketet ingår tillgång till vår e-learning portal som hjälper dig att komma igång med grunderna. Portalen är ett komplement till supporten för att förenkla för dig.

Fastpris

Implementationen har ett fastpris och sedan betalar du bara licenskostnad till Microsoft som vanligt och för de tilläggsappar du använder.

Fler fördelar

Svenska eller engelska? Det spelar ingen roll

I startpaketet kan ni välja svensk eller engelsk uppsättning. I Business Central väljer ni sedan svenskt eller engelskt språk.

Låt Excel förenkla din vardag

Skapa filtreringar i listor och rapporter, skicka till Excel med en enkel knapptryckning och fortsätt att analysera utfallet. Spara tid genom att uppdatera register med Excel

Följ upp dina kunder och få kontroll

Med hjälp av insikter i Business Central få du enkelt uppföljning på vilka fakturor som inte är betalda och vem som är din bästa kund.

Ta rätt beslut med hjälp av nyckeltal

Har ni kostnadsställen eller andra dimensioner ni vill boka era kostnader och intäkter på? Vi importerar dem åt er. Du kan därmed fortsätta hålla koll på era nyckeltal och analysera dem. I Business Central finns sedan möjligheter för uppföljning genom en enkel add-in till PowerBI.

Missa aldrig en utbetalning

Se direkt på startsidan om du har förfallna fakturor. Låt systemet ta fram utbetalningsförslag med ett par enkla knapptryck. Skapa utbetalningsfiler till din bank och återrapportera för att stänga din leverantörsreskontra och få koll på era betalningar.

Skapa dina fakturor direkt från Outlook

Med integrerad koppling till Outlook kan du direkt i din mail uppdatera kunduppgifter, skapa fakturor och mycket mer. Välj vad du vill göra, utan att logga in i Business Central separat.

Löpande uppdateringar från Microsoft

Slipp tänka på att du köper ett system som kan föråldras. Business Central är ett modernt system som uppdateras löpande.

Du får också

Momsrapportering
Försäljning och inköp i olika valutor
Kundreskontra
Periodisering

Kom igång idag!

Vi är övertygade om att StreamLine är det perfekta steget in i Microsoft Dynamics 365 Business Central Cloud så hör av dig via formuläret nedan eller ring oss så tar vi kontakt med dig och går in i detaljerna!

Pris

Priset består av ett fastpris för implementering samt en löpande rörlig del i form av licenser som påverkas av antalet användare. I tabellen visar vi exempel på vårt vanligaste upplägg med en användare.

Uppstartskostnad
från 45 000 kr

 

Löpande licenskostnader
Drift 0 kr
Office 365 licens 39 kr/mån
Swebase licens 59 kr/mån
Business Central Cloud 612 kr/mån
Totalt 710 kr/mån

Komplettera ditt affärssystem med tillägg

Vi utvecklar ständigt nya paket, tillägg och appar för att vi ska kunna erbjuda de mest flexibla lösningarna.

Tillägg för dig med StreamLine eller MyWay Customized

Leverantörsfakturahantering

Hela attestflödet hanteras och administreras i Business Central med tilläggsappen ExFlow.

Kontroll på era leverantörsfakturor

Med ExFlow får ni kontroll på era leverantörsfakturor i Dynamics 365 Business Central. ExFlow är en helhetslösning där ingen integration behövs, data finns alltid i realtid och inget behöver synkroniseras. Lösningen är enkel att komma igång med och fördelarna med elektronisk fakturahantering är många – tidsbesparing, kontroll, sökbarhet, säkerhet, statistik och mycket mer. ExFlow hanterar hela flödet, från att fakturan scannas in, tolkas, konteras, attesteras och sedan bokförs direkt i Business Central.

Pris

Tillägg för dig med StreamLine eller MyWay Customized

Fakturera med tjänsteartiklar

För er som säljer tjänsteartiklar, där lagerhantering, inventering och lagervärdering inte hanteras i systemet.

22 000 kr

Spara tid och säkra er fakturering av tjänster

Fakturerar ni tjänster och vill dra nytta av prislistor och artikelmallar för att säkra ert faktureringsflöde? Vill ni ta rätt beslut genom försäljningsstatistik?

Pris

Uppstartskostnad

22 000 kr

Löpande licenskostnader

Ingen extra kostnad

Tillägg för dig med StreamLine eller MyWay Customized

Projekt & Tid

För er som har ett inflöde på tid att fakturera och vill ha en färdigpaketerad faktureringsprocess till kund, och frånvarohantering till ert lönesystem.

25 000 kr

Fakturerar ni resurser men inte artiklar? Är ni ett konsultbolag där tidrapporter ska godkännas?

Har ni redan StreamLine Start kan ni bygga på med Projekt & tid i Business Central. Tillsammans med tilläggsappen StoryPoint får du de funktioner du behöver för att standardisera och effektivisera ditt in- och utflöde av tid i din verksamhet.

Pris

Uppstartskostnad

25 000 kr

Löpande licenskostnader

från 99 kr / anv / mån

Hör av dig så kommer vi igång!

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information eller förslag på upplägg. Du kan också ringa till oss!


Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i dit telefonnummer.

date_range

Boka leveransvecka

Först så behöver vi boka in en leveransvecka när vi genomför implementeringen. Tänk på att det ska finnas tid att leverera material och medverka på en 2 timmars online-utbildning.

desktop_windows

Förbered systemet

Var i fas med din bokföring samt dina reskontror. Gå igenom dina kund–, leverantörs- och artikelregister. Ta bort eventuella dubbletter och ej aktuella poster innan du exporterar filer och skickar in till oss

file_upload

Leverans / Utbildning

Skicka in filerna från exporterna till oss och förbered er för 2 timmars utbildning där vi går igenom grunderna i Business Central. Avsätt tid för utbildning och kom-igång för dig och de personer som ska arbeta i affärssystemet.

Komplett tidsplan & Checklista
VARFÖR VÄLJA NAB SOLUTIONS?

Stolta finalister i Microsoft Partner of the Year Award

Som ett bevis på vårt jobb med att utveckla våra produkter och vårt sätt att jobba på prisade Microsoft oss som finalist i Microsoft Partner of the Year Award globalt. Att vara en av de bästa Microsoft partners i världen är något vi är stolta över och ett kvitto att vi är en trygg partner för ditt företag. Läs mer om utmärkelsen