StreamLine Projekt & Tid - Tidrapportera i Dynamics 365 - NAB Solutions

Affärslösningen för dig som tidrapporterar och fakturerar tid

Fakturerar ni resurser men inte artiklar? Är ni ett konsultbolag där tidrapporter ska godkännas? Paketet är till för er som har ett inflöde på tid att fakturera och vill ha en färdigpaketerad faktureringsprocess till kund, och frånvarohantering till ert lönesystem.

Fördelar med Projekt & Tid

StreamLine Projekt & Tid

Effektivisera er projekthantering

Paketet är till för er som vill ha en stark ekonomimotor som grund och en färdig process av tidrapporter och godkännande, projektfakturering och projektuppföljning. Med en veckas implementationstid reducerar ni kostnaden och tiden att komma igång.

check StreamLine Start

check Projekthantering

check Tidrapportering i mobilen

check Frånvarohantering

70 000 kr

Fast implementationskostnad
Licenspriser tillkommer

Nyhet

Äntligen kan du tidrapportera i mobilen – Testa appen idag!

Business Central finns som mobilapp och nu har vi på NAB Solutions byggt en lösning för tidrapportering. Tjänsten är tillgänglig för dig som har StreamLine Projekt & Tid eller laddat ner StoryPoint från Microsoft AppSource.

Business Central finns appen att hämta från Windows Store, Apple Store och Google Play.

Ladda ner appen
Se filmen

Se hur enkelt det är att rapportera i mobilen!

Fördelar

Utökat startpaket

StreamLine Projekt & Tid är en lösning där vårt grundpaket StreamLine Start kompletterats med en branschlösning för att tidrapportera och fakturera tid.

Tidrapportering i mobilen

Ute på fältet eller eller utan tillgång till datorn? Använd Business Central appen för att tidrapportera direkt i mobilen.

Effektivisera hanteringen av projektfakturor

Tidrapportera på kundprojekt och dess aktiviteter. Få en standardiserad struktur kring projekthantering – låt en projektfaktura samla era timmar mot kunden. Enskilda konsulter behöver inte längre göra egna fakturor mot kunden.

Missa aldrig en timme

Ett säkert flöde tar era timmar via godkännande av tidrapporter och projektjournaler innan det bokförs ut på faktura. Du har möjlighet att göra justeringar av timmar, innan fakturan hamnar ut till kund.

Rapportera er frånvaro till lönesystem via fil

I tidrapporterna rapporteras även frånvaro, som godkänns och kan tas vidare in till ert lönesystem via fil. Få möjlighet till uppföljning av er frånvaro i Business Central.

Få snabb feedback på hur kundprojektet går

Använd estimat på projektet i Business Central och följ upp de timmar ni estimerat mot vad ni debiterat till kund.

Använd olika layouter och summeringar på era projektfakturor

Anpassa layouten på projektfakturan beroende på vad kunden vill ha. Här finns möjligheter att summera och förtydliga men även dölja information.

Behöver du mer?

I Business Central med StoryPoint som tilläggsapp kan du efter detta paket utveckla din verksamhet inom projekt och tid, med bland annat:

PIA-hantering
Resursplanering

Vill du veta mer om Projekt & Tid?

Om du har några frågor, funderingar eller bara är ivrig att komma igång med ett projekt är det bara att ringa eller skicka ett mail så återkommer vi så snart vi kan.


Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i dit telefonnummer.

Hur går implementeringen till?

För att vi ska få till en smidig implementering krävs det att vi samarbetar! Så när avtal och annat är avklarat så krävs det lite arbete från din sida.

date_range

Boka leveransvecka

Först så behöver vi boka in en leveransvecka när vi genomför implementeringen. Tänk på att det ska finnas tid att leverera material och medverka på en 2 timmars online-utbildning.

desktop_windows

Förbered systemet

Var i fas med din bokföring samt dina reskontror. Gå igenom dina kund–, leverantörs- och artikelregister. Ta bort eventuella dubbletter och ej aktuella poster innan du exporterar filer och skickar in till oss

file_upload

Leverans / Utbildning

Skicka in filerna från exporterna till oss och förbered er för 2 timmars utbildning där vi går igenom grunderna i Business Central. Avsätt tid för utbildning och kom-igång för dig och de personer som ska arbeta i affärssystemet.

Komplett tidplan & checklista
VARFÖR VÄLJA NAB SOLUTIONS?

Stolta finalister i Microsoft Partner of the Year Award

Som ett bevis på vårt jobb med att utveckla våra produkter och vårt sätt att jobba på prisade Microsoft oss som finalist i Microsoft Partner of the Year Award globalt. Att vara en av de bästa Microsoft partners i världen är något vi är stolta över och ett kvitto att vi är en trygg partner för ditt företag. Läs mer om utmärkelsen