Sales Professional - NAB Solutions Sales Professional - NAB Solutions

Våra produkter och tjänster > Sales Professional

Digitalisera och effektivisera säljprocessen med vårat säljstöd

Består mycket av din säljprocess i att leta efter information du skrivit ner på olika post-it lappar, mail eller dokument som finns utspridda överallt? Problemet med en spretig säljprocess är att du missar många bra affärsmöjligheter. Genom att digitalisera säljprocessen drar du upp försäljningsproduktiviteten i ditt företag.

SALES PROFESSIONAL

Öka försäljningsproduktiviteten i ditt företag med ett säljstöd som ger dig möjligheter

Med Dynamics 365 Sales Professional kan du hantera kundrelationer, ta hem affärer och öka försäljningsintäkterna – och allt ingår i Office 365.

Få insyn i realtid i din pipeline med interaktiva instrumentpaneler och rapporter. Automatisera försäljningsprocessen och slipp tidskrävande och repetitiva uppgifter. Arbeta med Sales Professional i mobilen – vart du än befinner dig!

  • check_circle Få struktur och ordning på er försäljning
  • check_circle Arbeta med Sales Professional i mobilen
  • check_circle Unik integration med Office 365

Sales Professional

Med Dynamics 365 Sales Professional kan du hantera kundrelationer, ta hem affärer och öka försäljningsintäkterna – och allt ingår i Office 365.

check_circle Få insyn i realtid i din pipeline

check_circle Automatisera försäljningsprocessen

check_circle Arbeta i mobilen

check_circle Teknisk uppsättning

check_circle Integration med Outlook

check_circle Integration med Sharepoint

check_circle Utbildning online

check_circle Leads

check_circle Affärsmöjligheter

check_circle Konton

check_circle Kontakter

check_circle Aktiviteter

check_circle Logga e-post och samtal

check_circle Dashboards

Kom igång på en vecka!

Vår onboarding avdelning hjälper dig att komma igång på en vecka!

Fördelar med Sales Professional

Få struktur och ordning på er försäljning

Mycket är vunnet när ni strukturerar upp er säljprocess och ser till att alla i organisationen arbetar tillsammans och på ett enhetligt sätt. Få koll på era leads, affärsmöjligheter, konton och kontakter. Här vet alla i organisationen vart de hittar historiken och det tar inte lång tid att få tillgång till rätt information.

Unik integration med Office 365

Integrationen med Office 365 gör det möjligt att från din mail skapa upp leads, affärsmöjligheter, konton och kontakter. Du arbetar effektivt med Outlook och Sales Professional utan att behöva byta plattform, du spårar enkelt inkomna mail eftersom de automatiskt blir till historik i Sales Professional. Integrationen med Sharepoint gör att du också når relaterade uppladdade dokument från appen för Sales Professional.

Var trygg i att aldrig missa en planerad aktivitet

Nu missar du ingen planerad kundaktivitet och inte heller glömmer du någon som varit. Med hjälp av tidslinjer som alla användare har tillgång till ser du snabbt och enkelt de händelser som rör kunden. Har din kollega pratat med kunden när du var ledig? Nu är det inte längre svårt att följa säljprocessen.

Kom igång på ett bra sätt med utbildningar online

För att du ska känna dig trygg erbjuder vi två utbildningstillfällen online. Dessa två utbildningstillfällen är på två timmar vardera tillsammans med en av våra konsulter. Här går vi igenom olika standardflöden för Sales Professional.

Future IT Partner

Jesper Holmberg, Vice VD lägger stor vikt på integrationen mellan Sales Professional och Business Central och framhåller att den förenklar vardagen mycket för både säljkår och ekonomiavdelningen.

Hela kundcaseteast
Serit Nidaros

Serit Nidaros använder Customer Service Professional för sin kundserviceverksamhet, Sales Professional som säljstöd och Business Central Online som ekonomisystem. ”Kombinationen ger en massa synergieffekter”, förklarar Jens Mattsson, NAB Solutions.

Hela kundcaseteast

Vill ni veta mer om hur Sales Pro kan hjälpa er att ta nästa steg?

Ta kontakt med Jens Mattsson direkt eller använd formuläret längst ner på sidan! Jens hjälper er med alla frågor som ni kan tänkas ha!

Maila Jens Ring Jens
close

Kul att du är intresserad av våra produkter! Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig och hjälper dig komma vidare!

Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig och fyll i e-post.

email