Power Apps - NAB Solutions Power Apps - NAB Solutions

Våra produkter och tjänster > Power Apps

Skapa appar utifrån din affärslösning

Vill du bygga en applikation för sjukanmälan på ditt företag? Power Apps ger dig verktygen! Vi har också erfarenhet av att bygga appar som hämtar data från din affärslösning med Power Apps.

VAD ÄR POWER APPS?

Power Apps hjälper dig att bygga digitaliserade lösningar

PowerApps är gjort för att kunna bygga appar för att möjliggöra att digitalisera en annars lite jobbig process. Men vad denna “jobbiga processen” är kan skilja sig från företag till företag – vilket gör PowerApps så klockrent! Med PowerApps får du en plattform att bygga exakt vad du behöver på ett enkelt och smidigt sätt. Fördelen med PowerApps är att du slipper allt tekniskt arbete med att själv bygga en fristående applikation.

  • check_circle Kom i gång snabbt
  • check_circle Skapa appar utan att kompromissa
  • check_circle Minska utvecklingskostnaden
Bygg appar som du vill ha dem

Hur fungerar Power Apps?

PowerApps är användbart i unika flöden med särskilda problem och är gjort för att det ska vara enklare att bygga appar för att lösa just dessa problem. Vad du gör med PowerApps är att du helt enkelt bygger dina egna appar, precis som du vill ha dem. PowerApps är som ett verktyg som låter dig skapa särskilda lösningar för just era behov. Du kan snabbt bygga prototyper på vad du vill göra och koppla ihop detta med data och processer från andra system och källor, utan att behöva tänka på den svåra tekniska baksidan.

Slipp tekniskt arbete

Varför PowerApps?

PowerApps är gjort för att kunna bygga appar för att möjliggöra att digitalisera en annars lite jobbig process. Men vad denna “jobbiga processen” är kan skilja sig från företag till företag – vilket gör PowerApps så klockrent! Med PowerApps får du en plattform att bygga exakt vad du behöver på ett enkelt och smidigt sätt. Fördelen med PowerApps är att du slipper allt tekniskt arbete med att själv bygga en fristående applikation. Istället bygger du programvaran med verktyget PowerApps och kan fokusera på roligare saker som gränssnitt och funktionalitet. Du kan även integrera flera olika system från både Microsoft och andra källor i din app genom PowerApps, vilket förenklar arbetet.

Vill du veta mer om PowerApps?

Kontakta oss så hjälper vi dig reda ut hur du kan dra nytta av PowerApps. Vi hjälper dig bygga dina applikationer men också att komma igång med verktyget!

Ring till oss

Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig och fyll i e-post.

email