MyWay - NAB Solutions MyWay - NAB Solutions

Våra produkter och tjänster > MyWay

En anpassningsbar affärslösning för alla utmaningar, helt på dina villkor.

MyWay är vår största lösning för att effektivisera din verksamhet och få ett affärssystem helt byggt efter ditt behov och dina processer. Behöver ni en speciell anpassning för ert affärssystem så är MyWay rätt väg.

ANPASSAT EFTER ERT BEHOV

Ingen utmaning är för stor, bygg en affärslösning helt efter ert företags behov.

MyWay har inga gränser, här utformar vi ert affärssystem helt utefter er verksamhets behov. Vissa processer och flöden kräver avancerad funktionalitet, MyWay är lösningen. Vi har hjälpt stora företag, koncerner och organisationer med anpassade lösningar i tjugo år.

Våra anpassade system bygger på ett tätt samarbete mellan kunden och våra konsulter. En verksamhetsanalys där vi kartlägger era interna processer blir underlaget som vi sedan utgår ifrån när vi anpassar ert affärssystem. Allt för att vara så skräddarsytt som möjligt!

  • check_circle Verksamhets- och flödesanalys
  • check_circle Kartläggning av processer
  • check_circle Anpassad funktionalitet
Johan Niedomysl,

I många fall så räcker inte en standardlösning, avancerade processer och unika flöden kräver sin egen affärslösning. MyWay är den lösningen.

Våra MyWay lösningar anpassar vi helt efter kundernas behov. Är det ett företag med mycket transaktioner, komplexa flöden, speciella lagerlösningar och så vidare så är många affärslösningar inte tillräckliga. MyWay saknar helt begränsningar, det byggs upp helt efter ert behov. Vårt uppskattade agila arbetssätt gör också att stora projekt flyter på lika smidigt som mindre lösningar.

MyWay implementeringen skiljer oss från våra konkurrenter.

En av de många fördelarna med MyWay är vårt arbetssätt – vi involverar kunden under hela projektet. Vi arbetar alltid agilt vilket gör att ingenting är skrivet i sten! Märker vi att det uppstår hinder som var svåra att förutse har både vi och kunden möjlighet att prioritera om längs vägen. På så sätt kan vi ta rätt beslut vid rätt tillfälle. Möjligheten att prioritera om, ta beslut tillsammans och förflytta oss snabbt och smidigt som en enhet gör att vi kan jämföra oss med ett fiskstim – snabba svängar är alltid möjligt!

Förstudie

Vi analyserar era processer och er verksamhet för att kartlägga hur vi ska bygga upp er lösning.

Sprintplanering

Vi bryter ner projektet i sprintar för att ni ska kunna planera in rätt resurser i rätt tid och veta vad som utvecklas i vilken ordning. Hjälper också till vid testning av funktionalitet kontinuerligt.

Fyra veckors sprintar

Varje sprint är vanligtvis 4 veckor och här sker utveckling, utvärdering och testning. I varje etapp sätter vi det vi gjort i produktion, vilket gör att momentet “go live” inte blir så pass omfattande som om det skedde när hela projektet var klart.

Go-live & fortsatt utveckling

Lösningen är testad i varje sprint och vi genomför helhetstester innan vi går live! När vi är igång så sker ev fortsatt utveckling och anpassning av systemet efter kundens önskemål.

Fördelar med Myway

Helt skräddarsytt efter behov

Lösningen baseras på en verksamhetsanalys där vi tittar på företagets huvudprocesser för att rama in ert behov.

Anpassad funktionalitet

Krävs anpassad funktionalitet för att kunna genomföra och förenkla ditt flöde så bygger vi den funktionaliteten efter ert behov.

Tätt samarbete med våra specialister

Våra MyWay projekt drivs av erfarna applikationskonsulter som du har ett tätt samarbete med genom hela projektet.

Iterativ projektmetodik

För att nå vårt gemensamma mål så jobbar vi iterativt. Vi delar upp projektet i mindre delar vilket gör det mer effektivt och vi är inte lika känsliga ifall behovet förändras och funktioner tillkommer under projektets gång.

Vad ingår

check_circle Verksamhetsanalys workshop

check_circle Kartläggning av processer

check_circle Applikationskonsult

check_circle Affärsutvecklare

check_circle Fasta utvecklare

check_circle Agilt arbetssätt

check_circle Utvärdering & uppföljning

Visa mer

Vårt agila arbetssätt gör att även stora komplexa projekt flyter på smidigt

En av de många fördelarna med MyWay är vårt arbetssätt – vi involverar kunden under hela projektet. Vi arbetar alltid agilt vilket gör att ingenting är skrivet i sten! Märker vi att det uppstår hinder som var svåra att förutse har både vi och kunden möjlighet att prioritera om längs vägen. På så sätt kan vi ta rätt beslut vid rätt tillfälle. Möjligheten att prioritera om, ta beslut tillsammans och förflytta oss snabbt och smidigt som en enhet gör att vi kan jämföra oss med ett fiskstim – snabba svängar är alltid möjligt!

Fredrik Streby, NAB Solutions

När du väl är inne i MyWay behöver du aldrig mer byta affärssystem

När din affärslösning kan anpassas efter ditt behov så har du satt dig i en sits som gör att du aldrig mer behöver byta affärssystem. Ändras ditt behov så lägger vi bara till funktionalitet för det nya behovet. Möjligheterna är oändliga och det är du som sätter gränserna till skillnad från många andra ”standardlösningar” där ute som har sina begränsningar.

Johan Niedomysl, MyWay NAB Solutions
ULLMAN DYNAMICS

”Jag vet att varje stol som lämnar vårat lager kommer göra livet lite bättre för besättningar där ute. Microsoft Business Central hjälper oss att uppnå vårt mål att skydda människor.”

Se videon om Ullmans affärslösningeast
ÖRESUNDSBRON

När tusentals bilar passerar Öresundsbron varje dag krävs det ett robust affärssystem som klarar av att hantera alla transaktioner och all data för att hålla trafiken flytande. Dynamics 365 NAV är affärssystemet som ser till att trafikanterna kan ta sig smidigt mellan Sverige och Danmark.

Läs hela referenscaseteast

Jag vill veta mer om MyWay!

Har du frågor, funderingar eller vill veta hur MyWay hade fungerat för ert företag? Ta kontakt med oss så hjälper vi er vidare till en hållbar affärslösning.

Ring oss

Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig och fyll i e-post.

email