Microsoft Dynamics 365 - NAB Solutions Microsoft Dynamics 365 - NAB Solutions

Våra produkter och tjänster > Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 – En samlad lösning för hela företaget

NAB jobbar med Microsoft Dynamics 365 och affärsapparna som ingår i deras svit. Vi tror att ett ekosystem där alla system kan samarbeta är framtiden.

ETT EKOSYSTEM FÖR FÖRETAG

Enorm flexibilitet och oändliga möjligheter med Dynamics 365

Produkterna i Dynamics 365 sitter ihop och pratar med varandra vilket leder till ett effektivare sätt att jobba på. Säljstödet skickar data till affärssystemet, ha åtkomst till data direkt ifrån Outlook och Teams, allt sitter ihop helt enkelt.

Valet är helt fritt, välj bara de lösningar som du har behov av och sätt ihop en lösning som är skräddarsytt för ditt företag.

  • check_circle Åtkomst till data överallt
  • check_circle Förbättra teamsamarbetet
  • check_circle Skydda och säkra din verksamhet

Fördelarna med att samla lösningen i Dynamics 365

Anpassas efter företagets behov

Microsoft Dynamics 365 anpassas enkelt efter företagets arbetsprocesser och medarbetarnas individuella arbetsuppgifter. Systemet hanterar olika valutor och språk. Oavsett om ni gör affärer internationellt eller om medarbetarna talar olika språk kan alla använda sig av ett gemensamt system.

Börja smått för att sen växla upp

Välj själv vilka lösningar ni behöver här och nu, vilka är kritiska för er verksamhet? När ni är redo att koppla på fler lösningar eller bredda er verksamhet är det bara att bygga ut lösningen och det bästa av allt är att allt sitter ihop och kommunicerar med varandra.

Allt i samma vy

Få tillgång till data om kunderna, verktygen för att sköta försäljningen, marknadsföringen och kundservicen direkt i Microsoft Outlook via en enkel integration. Skapa affärsmöjligheter direkt i Outlook

Uppdateringar i realtid

Användarna kan känna sig trygg med att beslutsunderlagen alltid är aktuella och relevanta. All data uppdateras i realtid och det är enkelt att importera och exportera data.

Vill du prata Dynamics 365?

Ta kontakt med oss för att reda ut vilka produkter i Dynamics 365 sviten som passar dig och ditt företag.

Ring till oss

Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig och fyll i e-post.

email