Dynamics 365 Marketing - Skapa kundanpassad marknadsföring Dynamics 365 Marketing - Skapa kundanpassad marknadsföring

Våra produkter och tjänster > Dynamics 365 Marketing

Nå alla era kunder, automatisera och skapa unika kundresor!

Dynamics Marketing är verktyget som låter dig skapa unika kundupplevelser. Skicka nyhetsbrev, skapa tidsinställda poster på sociala medier och ta full kontroll över er marknadsföring.

Marknadsföring

Dynamics 365 Marketing

Att möta kunden med rätt budskap, vid rätt tidpunkt under kundens resa kan göra hela skillnaden. Med Dynamics 365 får du en förståelse för dina kunders beteende och kan anpassa marknadsaktiviteter och budskap efter din kund vilket leder till mer träffsäkra affärer.

Dynamics 365 Marketing är en del av Microsoft Dynamics 365 och den app som hjälper dig med din marknadsföring. Gör dina utskick, skapa anpassade segment, schemalägg dina sociala inlägg, följ upp kundernas beteenden och agera på dem i Marketing.

Som en del av Dynamics 365 fungerar Marketing sömlöst tillsammans med andra produkter ur sviten. Tillsammans med Sales Professional och Business Central kan du bygga hela kundens resa från nyfiken kontakt till varmt lead och signad kund – utan att lämna plattformen!

  • check_circle Ta kontroll över dina marknadsaktiviteter
  • check_circle Förbättra din leads konvertering med aktiviteter anpassade efter din målgrupp
  • check_circle Få statistik på hur era kampanjer presterar
  • check_circle Jobba sömlöst med alla Dynamics 365 och Microsoft 365 appar

Fördelar med marketing

Skapa utskick busenkelt i drag-n-drop editor

Editorn i Dynamics 365 Marketing är busenkel och du kan skapa kundanpassade utskick på nolltid. Skapa mallar och bli konsekvent i din kommunikation.

Coola möjligheter till rätt segmentering

Segmentera dina kunder och kontakter på ett sätt som ger möjlighet att göra smarta utskick till rätt kunder. Gör segment utifrån olika målgrupper, vilken bransch de befinner sig i, hur de visat intresse för olika aktiviteter och ge kunden både intressant och kul information som leder dem fram till ett köp.

Skapa kundens resa i förväg

Vad vill du ska hända när du skickat ut ditt mail? När du skapar din kundresa kan du bestämma vilken action som ska ske beroende på hur din kund agerar. Öppnar kunden mailet och klickar på ett ämne i det? Skicka mer inom samma ämne efter en vecka. Öppnar inte kunden mailet? Skicka en påminnelse. Ja, ni förstår principen. Skapa en kundresa som passar din kund.

Schemalägg sociala poster för bättre planering

Ibland finns det mycket som ska ut i våra sociala kanaler. Ibland har vi många olika sociala kanaler och ibland är vi bara för få personer som arbetar på en marknadsavdelning. Här kan du schemalägga dina sociala poster så att de kommer ut i rätt tid. Smidigt, och du kan göra allting klart i förväg. Dynamics 365 Marketing kan kopplas ihop med Facebook, LinkedIn och Instagram.

Väx i din marknadsföring

Dynamics 365 Marketing är en plattform att växa i. Här finns det du behöver som mindre företag med en liten marknadsfunktion med utskick, enkel segmentering, möjlighet till att bygga upp olika kundresor och uppföljning på det du gör. Du kan dessutom växa med mer avancerade aktiviteter som realtidsmarknadsföring, avancerade kundresor hantering av events kopplat till Teams, leadscoring och mycket annat.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur du kan förbättra er marknadsföring!

Jens och vårt Marketing team hjälper dig att hitta rätt. Hör av dig så visar vi hur det fungerar och hjälper dig komma igång.

Kontakta oss
close

Kul att du är intresserad av våra produkter! Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig och hjälper dig komma vidare!

Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig och fyll i e-post.

email