Våra tjänster, Business Central affärssystem - NAB Solutions
Business Central Cloud

Kom igång med ett kraftfullt & flexibelt affärssystem byggt för framtiden.

Funktionalitet för ekonomi, redovisning, tillverkning och distribution tillsammans med ett fullt integrerat Office 365 kombinerar Business Central alla era affärsprocesser för bättre överblick och kontroll.

Koppla ihop och utveckla företaget

Låt inte ditt vanliga redovisningsprogram sätta gränserna. Dynamics 365 Business Central är en komplett lösning för verksamhetsstyrning som är enkel att använda och implementera. Med den kan du koppla ihop hela företaget och fatta smartare beslut.

Ta kontakt med oss!
Hantera din ekonomi

Snabbare och bättre ekonomiska avslut och rapportering samtidigt som du uppfyller kraven på regelefterlevnad.

Automatisera & säkra leveranskedjan

Få större insyn i leveranskedjan och större kontroll över inköpsprocessen.

Se till att projekten håller tid och budget

Hantera budgetar och övervaka hur projekten fortskrider med realtidsinformation om tillgängliga resurser.

Optimera driften

Leverera produkter i tid och minska kostnaderna genom effektivare tillverkning och lagerstyrning.

Fullt integrerat

Jobba direkt inifrån Outlook

Integratioen mellan Business Central och Outlook låter dig slutföra uppgifter utan att behöva lämna din inkorg. Få en förfrågan på e-post, svara kunden, skapa en faktura och skicka den direkt ifrån Outlook. Det finns inte längre någon anledning att hoppa mellan applikationer, importera eller exportera dokument eller mata in data manuellt.

Börja jobba smartare idag
Visualisera er data

Business Central & Power BI

Power BI är Microsofts verktyg för att analysera data och visualisera den. Kombinerad med Business Central når det en helt annan nivå. Fullt integrerat så du behöver inte lämna BC för att få rapporter. Power BI hämtar data från alla era system, inte bara BC så du kan få en komplett bild av er verksamhet i real-tid. Bygg anpassade dashboard för att visualisera era mål, resultat och mycket annat.

Börja jobba smartare idag

Våra tjänster, färdigpaketerat eller anpassat?

NAB Solutions levererar Business Central i två olika format. Den ena lösningen vänder sig till företag som vill ha en färdigpaketerad lösning till fastpris med alla inställningar på plats för att reducera tid och kostnader. Den andra lösningen vänder sig till företag som behöver anpassa sitt system efter avancerade och speciella flöden. Vilken av lösningarna nedan passar er bäst?

StreamLine – vår paketerade lösning

Vår populäraste lösning till fastpris. Färdigpaketerat för en snabb implementation.

  • check Kraftfulla Business Central i grunden – Fullt integrerat med Office 365
  • check Börja med grundpaketet och komplettera med tilläggstjänster
  • check Möjlighet att anpassa efter hand utan att du behöver byta system
  • check Fast kostnad för implementation
Vi vill veta mer
MYWAY – Vår anpassade lösning

Skapa en anpassad affärslösning.
Skräddarsy ert system med våra specialister.

  • check Kraftfulla Business Central i grunden – Fullt integrerat med Office 365
  • check Verksamhetsanalys och kartläggning av era interna huvudprocesser
  • check Anpassad funktionalitet byggs efter er verksamhetsanalys
  • check Tätt samarbete med våra konsulter för ett lyckat resultat
Vi vill veta mer

Jag vill veta mer!

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information eller förslag på upplägg. Du kan också ringa till oss!


Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i dit telefonnummer.

Vi vill att ni blir experter på ert system. Vi utbildar er!

Ibland behöver man stöttning men vill inte vända sig till supporten. Det bästa sättet är att bli expert på sitt eget system. Vi anordnar utbildningar för att ni ska kunna uttnyttja systemet till fullo och ha möjlighet till att effektivisera er verksamhet. Vi håller även kostnadsfria webinarier titt som tätt som alla är välkomna att delta i.

Kommande utbildningar


Inga aktuella utbildningstillfällen

Migreringen från Dynamics NAV till Business Central gick hur smidigt som helst. Vi loggade ut från Dynamics NAV och loggade in i Business Central nästa dag. Uppgraderingen till Business Central är en stor förbättring och vi har fortfarande inte sett den fulla effekten.

Carl Magnus Ullman, VD Ullman Dynamics

Integrationer blir applikationer

I Business Central heter integrationer applikationer istället. Detta för att ni ska kunna börja med ett helt rent affärssystem som ni sedan kompletterar med appar för att skräddarsy ert system. Detta för att slippa krångliga implementationer som tar tid och kostar pengar. Alla appar är certifierade av Microsoft och kan lyfta ert affärssystem till nästa nivå.

ExFlow

Hantera leverantörsfakturor i Microsoft Dynamics Business Central. Ni får ett automatiserat system som använder de regelverk, rutiner och flöden som redan finns i affärssystemet.

Golden EDI

Golden EDI är en molnbaserad EDI-plattform för affärssystem som bland annat kan hantera order, ordersvar, faktura och leverantörsfaktura i vanligt förekommande EDI-format.

Badger

Med Badger BI kan ni göra egna rapporter utan att kunna DAX. Färdiga rapporter redo att användas från dag ett. Hitta mönster och insikter som är svåra att se med hjälp av Artificiell intelligens.

DSC

Dynamic Software Connector är appen som gör det möjligt att integrera med olika attesteringssystem i Dynamics 365 Business Central.

SweBase

Effektivisera och anpassa Microsoft Dynamics Business Central affärssystem till den svenska marknaden. Har ni verksamhet i Sverige är SweBase oundviklig.

StoryPoint

Administrera er beläggning på ett smartare sätt, fullständigt integrerat. StoryPoint är lösningen som möjliggör att följa projekt, från tidrapportering till kundfakturor.

Tasklet Factory

Effektivisera er lagerhantering och dess processer med unik handdatorlösning. Streckkodshanteringen ger er direkt kontroll över ert lager samt en snabb return on investment.

Enwis

Enwis möjliggör kartläggning av alla affärstransaktioner som är typiska för avfallshantering och återvinnings branschen. Det enda fullt integrerade systemstödet mot den branschen.