Våra tjänster - Dynamics 365 Business Central - NAB Solutions

Våra tjänster, färdigpaketerat med fast pris eller helt anpassat

Vi har 2 lösningar när det kommer till affärssystem och Business Central. Det ena kallar vi för StreamLine och är en färdigpaketerad lösning med fast pris. Vår andra lösning heter MyWay och är helt anpassningsbar. Vi hjälper dig att hitta den lösningen som passar ditt företag och era processer på bästa sätt.

Färdigpaketerat

Kom igång på en vecka

StreamLine

Vår paketerade lösning för dig som vill komma igång snabbt med Business Central och ha tillgång till grunderna i redovisning och fakturering. StreamLine är det perfekta insteget i Business Central då du hela tiden har möjlighet att bygga ut när din verksamhet växer.

check Färdigpaketerat för snabb implementation

check Fast pris och paketerad funktionalitet

check Bygg ut med tilläggspaket och appar

från 45 000 kr

Läs mer & kom igång

Anpassad funktionalitet

Verksamhetsanpassat

MyWay

Vår helt anpassade lösning som framförallt riktar sig till företag med avancerade flöden och processer. Tillsammans med er utför våra specialister verksamhetsanlyser och kartlägger era processer för att kunna utforma ert affärssystem på bästa sätt.

check Verksamhets- och flödesanalys

check Kartläggning av processer

check Anpassad funktionalitet

Estimerat pris

Läs mer & kom igång
Vilken lösning passar mig?

StreamLine eller MyWay?

Våra lösningar finns i två olika varianter, ett grundpaket för dig som har enkla flöden och processer och vill komma igång snabbt. Samtidigt har du hela kraften från Business Central i affärssystemet, redo att byggas ut när ditt behov ändras. Vår största lösning MyWay är för dig som har avancerade flöden och behöver specialanpassningar för att få ut max av affärssystemet. Här djupdyker vi med verksamhetsanalys och kartläggning av era processer för att anpassa Business Central helt efter ert behov.

Kom igång med Sales Professional!

Ett enkelt sätt att modernisera försäljningsproduktiviteten

phone

Osäker på vilken lösning som passar dig bäst? Ring oss.

Vill du komma igång eller veta mer? Ring till oss eller kontakta oss via formuläret längst ner på sidan så ska vi se till så att ni får svar på era frågor och så vi kan komma igång!

Migreringen från Dynamics NAV till Business Central gick hur smidigt som helst. Vi loggade ut från Dynamics NAV och loggade in i Business Central nästa dag. Uppgraderingen till Business Central är en stor förbättring och vi har fortfarande inte sett den fulla effekten.

Carl Magnus Ullman, VD Ullman Dynamics

Vill du veta mer om våra paket?

Ta kontakt med oss för att komma igång eller hör av dig om du har några frågor så hjälper vi dig gladeligen!


Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i dit telefonnummer.

Anpassad funktionalitet som appar

I Business Central kan du ladda ner appar, som tillägg med anpassad funktionalitet och flöden. Ni kan börja med ett helt rent affärssystem som ni sedan kompletterar med appar för att skräddarsy ert system och få mer effektiva processer. Apparna gör att ni slipper krångliga implementationer som tar tid och kostar pengar. Alla appar är certifierade av Microsoft och kan lyfta ert affärssystem till nästa nivå.

SweBase

Anpassningar för Sverige

Effektivisera och anpassa Microsoft Dynamics Business Central affärssystem till den svenska marknaden. Har ni verksamhet i Sverige är SweBase oundviklig.

Läs mer
ExFlow

Hantera leverantörsfakturor

Hantera leverantörsfakturor i Microsoft Dynamics Business Central. Ni får ett automatiserat system som använder de regelverk, rutiner och flöden som redan finns i affärssystemet.

Läs mer
Golden EDI

Hantera EDI kommunikation

Golden EDI är en molnbaserad EDI-plattform för affärssystem som bland annat kan hantera order, ordersvar, faktura och leverantörsfaktura i vanligt förekommande EDI-format.

Läs mer
StoryPoint

Tidrapportering & beläggning

Administrera er beläggning på ett smartare sätt, fullständigt integrerat. StoryPoint är lösningen som möjliggör att följa projekt, från tidrapportering till kundfakturor.

Läs mer
Badger

Visualisera data

Med Badger kan ni göra egna rapporter utan att kunna DAX. Färdiga rapporter redo att användas från dag ett. Hitta mönster och insikter som är svåra att se med hjälp av Artificiell intelligens.

Läs mer
DSC

Koppla samman attestsystem

Dynamic Software Connector är appen som gör det möjligt att integrera med olika attesteringssystem i Dynamics 365 Business Central.

Läs mer
Tasklet Factory

Effektiv lagerhantering

Effektivisera er lagerhantering och dess processer med unik handdatorlösning. Streckkodshanteringen ger er direkt kontroll över ert lager samt en snabb return on investment.

Läs mer
Enwis

Avfallshantering & återvinning

Enwis möjliggör kartläggning av alla affärstransaktioner som är typiska för avfallshantering och återvinnings branschen. Det enda fullt integrerade systemstödet mot den branschen.

Läs mer
LogTrade

Transportadministration

LogTrade är för dig som vill ha ett enkelt sätt att sköta transportbokning utan att dubbelregistrera adresser för att både spara tid och minimera fel. Stöd finns för i princip alla transportörer som kan tänkas, tex DB Schenker, DHL, PostNord, UPS mfl.

Läs mer