Microsoft Dynamics NAV

Dynamics NAV är svaret när ert nuvarande affärssystem inte längre kan möta era unika verksamhetsbehov. Många företag upplever att det tar onödigt mycket tid att utföra dagliga arbetsuppgifter som borde kunna hanteras mer effektivt. Företag saknar flexibiliteten i sina affärssystem för att skapa smartare arbetsflöden. Microsoft Dynamics NAV öppnar upp möjligheter att tjäna mer pengar med hjälp av rätt verktyg. Microsoft Dynamics NAV tar er dit ert nuvarande affärssystem inte längre kan.

Vision för Microsofts affärsapplikationer – effektiva interna processer

Microsoft har en vision för sina affärsapplikationer, att tillsammans med Dynamics NAV, ta företag längre än vad ett fristående affärssystem eller bokföringsprogram kan åstadkomma. Den unika kombinationen av beslutstödsverktyg, kommunikationsverktyg och samarbetsplattform bäddas helt in i verksamhetens kärnprocesser. Kombinationen ger ett komplett underlag och bidrar till ett arbetssätt för att skapa effektiva interna processer. Beslut om förbättring ska grundas i korrekt information samlad från den verksamhet ni arbetar i. Dynamics NAV bidrar till att ökade marginaler, förbättrat kassaflöde, och i slutet driva er tillväxt.

Om Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV levererar funktioner, prestanda och användarvänlighet till fler än 100.000 nöjda företag världen över. Dynamics NAV är ett affärssystem som går smidigt att integrera med befintliga verksamhetssystem och hjälper användare till effektiva interna processer. Användarna känner igen sig i gränssnittet eftersom det påminner om välbekanta Office-verktyg. Med Dynamics NAV arbetar ni oavsett plats eller tidpunkt. Möjligheten att välja en lokal installation eller att ha driften i molnet ger flexibiliteten att anpassa behoven för just er verksamhet. I och med det nära släktskapet med Office-programmen är import eller export mellan verktygen enkla att göra.

Kundanpassat affärssystem

Microsoft Dynamics NAV är ett kundanpassat affärssystem som har kapacitet att formas efter verksamhet. Systemet möter ert företags unika behov, era interna arbetsprocesser och medarbetarnas arbetsuppgifter. Företag blir mer effektiva om de lyckas knyta medarbetare, kunder och leverantörer närmare varandra. Möjligheten att ha informationen tillgänglig oavsett var användaren befinner sig och att ha en spårbarhet som går ner på transaktionsnivå ger en kraftfull uppföljning. Följ verksamheten dag för dag med hjälp av era analysverktyg. Bestäm själv vilken data som ska presenteras. Och hur.

Microsoft Dynamics NAV ser ut, och fungerar som, Microsoft Office. Det är intuitivt och enkelt att använda. Dynamics NAV är ett system under ständig förändring och kommer utvecklas i framtiden för att bli ännu mer kompetent.

Microsoft Dynamics NAV ser ut och fungerar som Microsoft Office. Det är intuitivt och enkelt att använda. Dynamics NAV är ett system under ständig utveckling. Systemet förändras för att hela tiden bli mer kompetent.

Bygg en egen historia

Skapa er historia med rätt affärslösning anpassad för er.
Vi skräddarsyr Dynamics NAV och integrerar det med er verksamhet. 

Det känns tryggt att läsa om andra 

Läs om andra företag som bytt affärssystem.
Känner ni igen er i någon av våra kunder och deras historia? 

VÅRA KONTOR

 

Södra Järnvägsgatan 14, Växjö

Drottninggatan 69, Göteborg

Kungsbro Strand 29, Stockholm

Drottning 11, Helsingborg

Brogatan 11, Umeå

CERTIFIERAD MICROSOFT PARTNER

TRÄFFA OSS PÅ NAB

Ta någon minut och kolla in oss på NAB. I den här korta filmen får ni en snabb inblick i vår verksamhet.