Dynamics 365 Business Central – tidigare känt som Dynamics NAV

Under våren 2018 lanserade Microsoft Dynamics 365 Business Central on-cloud för den svenska marknaden, mer känt som enbart Dynamics 365 Business Central. Under Fall releasen 2018 kom nästa nyhet, Dynamics NAV byter namn till Dynamics 365 Business Central. Det här för att utvecklas tillsammans med tekniken och skapa en gemensam grund. Därför finns det idag två olika versioner av Business Central. Den molnbaserade lösningen som lanserades i början av 2018 där du kan anpassa ditt affärssystem med olika affärsapplikationer, samt Business Central on-prem tidigare känt som Dynamics NAV som bygger på samma teknik och tekniska plattform som Dynamics NAV.

Vision för Microsofts affärsapplikationer – effektiva interna processer

Microsoft har en vision för sina affärsapplikationer, att tillsammans med kärnan i Dynamics 365 Business Central ta företaget längre än vad ett fristående affärssystem eller bokföringsprogram kan åstadkomma. Den unika kombinationen av beslutstödsverktyg, kommunikationsverktyg och samarbetsplattform bäddas helt in i verksamhetens kärnprocesser. Kombinationen ger ett komplett underlag och bidrar till ett arbetssätt för att skapa effektiva interna processer. Beslut om förbättring ska grundas i korrekt information samlad från den verksamhet ni arbetar i. Dynamics 365 Business Central bidrar till att ökade marginaler, förbättrat kassaflöde, och i slutet driva er tillväxt. Visionen för Microsoft affärsapplikationer är att tillsammans med Dynamics 365 Business Central erbjuda kompletta affärslösningar där du själv kan bestämma vilka applikationer du vill arbeta med.

Om Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central levererar funktioner, prestanda och användarvänlighet till fler än 100.000 nöjda företag världen över. Dynamics NAV är ett affärssystem som går smidigt att integrera med befintliga verksamhetssystem och hjälper användare till effektiva interna processer. 

Välbekant gränssnitt

Du som användare känner igen dig i det nya uppdaterade gränssnittet. Dynamics 365 Business Central har analyserat hur du som användare arbetar i systemet och hur vi navigerar på andra hemsidor. Arbeta tätt ihop med ert Office program och gör importer och exporter för att föra över data. Dynamics 365 Business Central är enkelt att använda och intuitivt. Dynamics 365 Business Central är ett system under ständig förändring och kommer att utvecklas i framtiden för att bli ännu bättre.

Unik och kraftfull uppföljning

Möjligheten att ha informationen tillgänglig oavsett var användaren befinner sig och att ha en spårbarhet som går ner på transaktions-nivå ger en kraftfull uppföljning. Följ verksamheten dag för dag med hjälp av era analysverktyg. Bestäm själv vilken data som ska presenteras, och hur. Med Business Central får du tillgång till din data vart du vill och när du vill. Följ enkelt upp det i Power BI, som är integrerat i din nya Dynamics 365 Business Central lösning.

Anpassa affärssystemet med olika affärsapplikationer

Med hjälp av Dynamics 365 Business Central on-cloud kan du anpassa din affärslösning med olika applikationer. Nyttja den tekniska plattformen och bygga på ditt affärsystem med projekthantering, tidrapportering och resursplanering eller något som passar era behov bättre. Med hjälp av olika applikationer så kan ni enkelt effektivisera interna processer, arbeta i ett enkelt gränssnitt helt molnbaserat.

Kundanpassningar och flexibla lösningar

Dynamics 365 Business Central on-prem är ett kundanpassat affärssystem som har kapacitet att formas efter er verksamhet. Systemet möter ert företags unika behov, interna arbetsprocesser och medarbetarnas arbetsuppgifter. Ditt företag blir mer effektivt om de lyckas knyta medarbetare, kunder och leverantörer närmare varandra. Ta hjälp av Dynamics 365 Business Central och bli mer effektiv i ert arbetssätt. Skapa en flexibilitet utefter er verksamhet med kundanpassning, där våra konsulter och utvecklare kan hjälpa dig hela vägen.

Microsoft Dynamics 365 Business Central on-prem vs. Dynamics 365 Business Central on-cloud.

Dynamics 365 Business Central on-prem är lösningen för dig som vill ha ett affärssystem där ert nuvarande affärssystem inte längre kan möta era unika verksamhetsbehov. Många företag upplever att det tar onödig mycket tid att utföra dagliga arbetsuppgifter som borde kunna hanteras mer effektivt. Med Dynamics 365 Business Central så kan du få ett affärssystem som skapar en flexibilitet i ert arbete och kan skapa smartare arbetsflöden. Med hjälp av Dynamics 365 Business Central on-prem öppnas möjligheten upp att arbeta med rätt verktyg, effektivisera ert arbete samt skapa kundanpassningar för att anpassa det efter dina behov.
Upplev mer med Dynamics 365 Business Central on-cloud med olika affärsapplikationer. Ta företag längre än vad ett fristående affärssystem eller bokföringsprogram kan åstadkomma. Börja med grundfunktionaliteten och sedan bygg på vad som du behöver efter dina behov med hjälp av olika affärsapplikationer. Kombinationen ger ett komplett underlag och bidrar till ett arbetssätt för att skapa effektiva interna processer. Bygg på ditt affärssystem med de applikationer som passar ert företag. Grundfunktionaliteten är skapad från Dynamics 365 Business Central on-prem, bara uppflyttad i molnet.

Det känns tryggt att läsa om andra

Läs om andra företag som bytt affärssystem.
Känner ni igen er i någon av våra kunder och deras historia?

VÅRA KONTOR

 

Södra Järnvägsgatan 14, Växjö

Drottninggatan 69, Göteborg

Kungsbro Strand 29, Stockholm

Drottning 11, Helsingborg

Brogatan 11, Umeå

CERTIFIERAD MICROSOFT PARTNER

TRÄFFA OSS PÅ NAB

Ta någon minut och kolla in oss på NAB. I den här korta filmen får ni en snabb inblick i vår verksamhet.