Momsutbildning för dig som arbetar i Dynamics NAV - NAB Solutions
Webbutbildning

Lär dig mer om momsredovisningen i Dynamics NAV med vår utbildning!

Momsredovisningen kan vara både svår och tidskrävande och ofta kanske det sista som är kvar att göra varje eller var tredje månad. För att bryta de dåliga vanorna och förstå momsredovisningen så håller vi en webbutbildning den 26 oktober för dig som vill lära dig mer.

Utbildningen är i en och en halvtimme och framtagen för dig som vill lära om momsredovisningen samt kunna förstå momsrapporteringen. Vi kommer att fokusera på att gå igenom momsrapporten från början till slut, grunderna i momsredovisningen samt de olika inställningarna ni behöver göra i Dynamics NAV och vad de får för påverkan. Utbildningen tar även upp intrastatrapportering den rapportering som sker till SCB (Statistiska Centralbyrån) angående införsel och utförsel av varor mellan EU-länder.

Det krävs ingen förkunskap att gå på utbildningen och vårt mål är att du efter utbildningen ska känna dig mer säker med din momsredovisning. Efter utbildningen hoppas vi att du har skapat dig en förståelse för er momsredovisning. Vi hoppas att du efter utbildningen kommer känna dig mer säker i ditt system, hantera er momsredovisning och jobba självständigt. Utbildningen riktar sig till dig som arbetar i Dynamics NAV 2013 och framåt och sker online via Teams.

Webbutbildningen hålls torsdagen den 26 september mellan klockan 10.00-11.30 och kostar 2 000 kronor per företag. För att du ska få ut så mycket som möjligt så kommer vi efter utbildningen skicka en inspelad version till din mailadress. Du anmäler dig till utbildningen nedan i formuläret. Om du har några frågor är du välkommen att skicka de till info@nabsolutions.se så hjälper vi dig vidare.