Webbutbildning anläggningstillgångar i Dynamics NAV - NAB Solutions
Webbutbildning

Anläggningstillgångar i Dynamics NAV.

Hur ska en anläggningstillgång läggas upp? Avskrivningen är fel, kan jag korrigera den? Känner du igen dig?

Anläggningstillgångar kan ibland vara lite klurigt att lägga upp och att få avskrivningarna att stämma överens med hur det faktiskt ser ut. Därför håller vi den 24 oktober en webbutbildning om anläggningstillgångar för att hjälpa dig på vägen. Utbildningen kommer att fokusera på begreppet anläggningstillgångar, inställningar i Dynamics NAV samt basfunktioner.

Utbildningen är en timme lång och är framtagen för dig som vill ha bättre förståelse och känna dig säkrare i hur du hanterar dina anläggningstillgångar i systemet. Vi kommer att gå igenom hela flödet från de viktigaste inställningar i programmet, hur man skapar en anläggningstillgång och vilka basfunktioner som finns i Dynamics NAV. Vi kommer även gå igenom hur du lägger upp dina avskrivningar och korrigerar dem vid eventuella fel. Under utbildningen kommer vi också belysa skillnaden på att ha anläggningstillgångarna integrerade i redovisningen eller inte.

Det krävs ingen förkunskap för att gå utbildningen och målet är att du ska känna dig mer säker på hur du hanterar dina anläggningstillgångar och avskrivningar i systemet. Utbildningen riktar sig till dig som jobbar i Dynamics NAV 2013 och framåt och sker online via Teams.

Webbutbildningen hålls torsdagen den 24 oktober mellan klockan 10.00-11.00 och kostar 2 000 kronor per företag. För att du ska få ut så mycket som möjligt kommer vi efter utbildningen skicka en inspelad version till din mailadress. Du anmäler dig till utbildningen nedan i formuläret. Om du har några frågor är du välkommen att skicka de till info@nabsolutions.se så hjälper vi dig vidare.

Kommande utbildningar


Håll utkik, det kommer snart nya utbildningar!