Utvecklas och lär er mer med våra webbutbildningar - NAB Solutions Utvecklas och lär er mer med våra webbutbildningar - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

Utvecklas och lär er mer med våra webbutbildningar

04 februari 2019

Under våren kommer vi att erbjuda tre webbutbildningar. Först ut är Grundutbildning i Dynamics NAV som är uppdelad på två tillfällen där vi går igenom fyra olika avsnitt.

Under våren kommer vi att erbjuda tre webbutbildningar. Först ut är Grundutbildning i Dynamics NAV som är uppdelad på två tillfällen där vi går igenom fyra olika avsnitt. Utbildningen riktar sig till dig som är ny användare av NAV eller för dig som har gått ifrån en tidigare version och önskar en genomgång av ditt ”nya” system. I första delen kommer vi gå igenom systemnavigering och grundläggande ekonomi och i del nummer två går vi igenom kundreskontra och leverantörsreskontra. Utbildningen kommer att hållas två gånger under våren, 19 och 21 februari samt 21 och 23 maj.

Den 28 mars håller vi webbutbildning i NAV och Excel samt ta ut data till Power BI. Webbutbildningen har som mål att visa hur kopplingen mellan NAV och Excel fungerar som ett effektivt verktyg i den dagliga verksamheten. Företag vinner mycket tid på att analysera sin data och att nyttja det i verksamheten. Arbetar du mycket i Excel och vill veta mer om hur du använder NAV och Excel tillsammans? Då är det här webbutbildningen för dig. Vi kommer även belysa kopplingen med Power BI och hur du kan arbeta med det ihop med NAV och Excel. Glöm inte att boka in dig!

I april håller vi en webbutbildning med fokus på Momsredovisning. Den här utbildningen går ut på att lära dig mer om momshantering i NAV. Momsredovisningen kan vara ett tidskrävande arbete när momsrapporteringen inte stämmer. Webbutbildningen fokuserar på att gå igenom momsrapporten från början till slut, grunderna i momsredovisningen samt de olika inställningar ni behöver göra i NAV och vad de får för påverkan.

Samtliga utbildningarna är webbaserade och ni betalar per företag, vilket gör att ni kan vara många som är med till samma kostnad.