Momsutbildning Dynamics 365 Business Central - NAB Solutions
Webbutbildning

Lär dig hur du arbetar med din momsredovisning i Dynamics 365 Business Central Cloud

Förstå momsredovisningen bättre och lär dig momsrapporteringen från grunden i Business Central med vår webbutbildning. Utbildningen fokuserar på att gå igenom momsrapporten från början till slut, hur momsrapporten ser ut och vad de olika rutorna betyder för att du ska skapa dig en förståelse och grundlig kunskap. Vi går även igenom grunderna i momsredovisningen samt visar de olika inställningar du behöver göra i Business Central och vad de får för påverkan. Vi kommer även belysa hur ni arbetar i Business Central med er rapportering, gå igenom viss funktionalitet, smarta inställningar och kortkommandon som kan hjälpa er i ert arbete.

Det krävs ingen förkunskap att gå på utbildningen och vårt mål är att du efter utbildningen ska känna dig mer säker med din momsredovisning och hur du kan arbeta med den i Business Central. Vi hoppas att du efter utbildningen kommer känna dig mer säker i ditt system, hantera er momsredovisning och jobba självständigt. Utbildningen riktar sig till dig som arbetar i Business Central och sker online via Teams.

Webbutbildningen hålls onsdagen den 2 oktober klockan 10.00-11.30 och kostar 2 000 kronor per företag. För att du ska få ut så mycket som möjligt så kommer vi efter utbildningen skicka en inspelad version till din mailadress. Du anmäler dig till utbildningen nedan i formuläret. Om du har några frågor är du välkommen att skicka de till info@nabsolutions.se så hjälper vi dig vidare.

Anmäl dig


Håll utkik, det kommer snart nya utbildningar!