Lär dig mer om budget och kontouppställning! - NAB Solutions Lär dig mer om budget och kontouppställning! - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

Lär dig mer om din budget och kontouppställning!

12 november 2019

Tisdagen den 19 november håller vi en webbutbildning för dig som vill lära dig mer om budget och kontouppställning. Det krävs ingen förkunskap för att gå på utbildningen och målet är att du ska känna dig mer säker på budget och kontouppställning samt arbeta självständigt.

Tisdagen den 19 november håller vi en webbutbildning för dig som vill lära dig mer om budget och kontouppställning. Under en timme kommer vi att gå igenom inställningar som du behöver göra i ditt Dynamics NAV för att enkelt arbeta med budget, dess kolumner och dimensioner. Under utbildningen kommer vi också gå igenom kontouppställning som består av tre delar; rapportens rader, dess kolumner samt analysvyn. Med hjälp av analysvyn kan du analysera din kontouppställning på dimensionsnivå och därför är det viktigt att den är korrekt inställd från början. Vi kommer belysa samtliga tre delar för att du ska få en bättre förståelse och kunna använda det i ditt vardagliga arbete

Det krävs ingen förkunskap för att gå på utbildningen och målet är att du ska känna dig mer säker på budget och kontouppställning samt arbeta självständigt. Utbildningen riktar sig till dig som jobbar i Dynamics NAV 2013 och senare versioner.  

Webbutbildningen äger rum tisdagen den 19 november mellan klockan 10.00-11.00 online via Teams och kostar 2 000 kronor per företag. För att du ska få ut så mycket som möjligt kommer vi efter utbildningen skicka en inspelad version till din mailadress. Du anmäler dig till utbildningen i formuläret nedan.  

Till anmälan