Kassaflödesutbildning i Dynamics NAV - NAB Solutions
Webbutbildning

Få mer insyn i ditt företag med vår kassaflödesutbildning för dig med Dynamics NAV.

Som beslutsfattare i ett företag är det av största vikt att ha kassaflödesinformation som går att lita på, att få en bild av sitt kassaflöde i framtiden. Det här för att få en inblick i hur kassaflödet kommer se ut om en vecka, två veckor, en månad och så vidare.

För att få en samlad bild måste hänsyn tas till all viktiga affärsdata som finns i ditt NAV så som kundfordringar, leverantörsskulder men också skatter, försäljningsorder och så vidare. Med kassaflödesfunktionen i NAV kan vi låta systemet förutse kassaflödet i framtiden med hänsyn till de olika affärsdata som nämndes ovan och mycket mer. För att du ska förstå dig på och lära dig mer om kassaflöde kommer vi i den här utbildningen titta vi på de olika funktionerna i kassaflödet i NAV och hur du sätter upp kassaflödet. Vi kommer även i utbildningen att skapa upp kassaflödesprognoser och titta på kassaflödesprognosrapportering.

Utbildning är en timme lång och är framtagen för att du ska få en bättre förståelse för ert kassaflöde, hur du arbetar med kassaflöde samt kassaflödesprognoser. Det krävs ingen förkunskap att gå utbildningen och vårt mål är att du ska arbeta självständigt med era kassaflöden. Utbildningen riktar sig till dig som jobbar i Dynamics NAV 2013 och framåt och sker online via Teams.

Webbutbildningen äger rum tisdagen den 3 december klockan 10.00-11.00 och kostar 2 000 kronor per företag. För att du ska få ut så mycket som möjligt kommer vi efter utbildningen skicka en inspelad version till din mailadress. Du anmäler dig till utbildningen nedan i formuläret. Om du har några frågor är du välkommen att skicka de till info@nabsolutions.se så hjälper vi dig vidare.