I höst håller vi momsutbildningar för dig - NAB Solutions I höst håller vi momsutbildningar för dig - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

I höst håller vi momsutbildning, både för dig som arbetar i Dynamics NAV och Dynamics 365 Business Central.

12 september 2019

I slutet på september och början på oktober håller vi höstens första utbildning. En momsutbildning som är framtagen för dig som vill lära dig mer om hur momsredovisningen fungerar, där vi går igenom momsrapporten från början till slut och vad alla dess olika rutor betyder.

I slutet på september och början på oktober håller vi höstens första utbildning. En momsutbildning som är framtagen för dig som vill lära dig mer om hur momsredovisning fungerar, där vi går igenom momsrapporten från början till slut och vad alla dess olika rutor betyder. Vi går även igenom grunderna i momsredovisningen samt visar de olika inställningar du behöver göra i ditt affärssystem och vad de får för påverkan.

Det krävs ingen förkunskap för att gå på utbildningen och vårt mål är att du efter utbildningen ska känna dig mer säker med din momsredovisning. Vi hoppas att du efter utbildningen kommer känna dig mer säker i ditt system, hantera er momsredovisning och jobba självständigt. Det finns en utbildning framtagen för dig som arbetar i NAV och en för dig som arbetar i Business Central. Båda utbildningarna är en och en halvtimma långa och sker online. Läs mer om respektive utbildning nedan och anmäl dig!