Fakturering i Dynamics NAV - NAB Solutions
Webbutbildning

Fakturering i Dynamics NAV.

Under utbildningen kommer vi gå igenom den grundläggande faktureringsprocessen, hela vägen från hur man skapar en försäljningsoffert till själva inbetalningen.

Utbildningen är en timme lång framtagen för dig som vill ha bättre förståelse och känna dig säkrare i faktureringsprocessen. Vi kommer att gå igenom hela flödet från de viktigaste inställningar i programmet, hur man skapar en försäljningsoffert till vad du kan göra om du inte får betalt för dina varor/tjänster.

Det krävs ingen förkunskap att gå på utbildningen och målet är att du ska känna dig mer säker på faktureringen. Kunna använda alla dess funktioner och ha rätt inställningar för att kunna jobba så självgående som möjligt. Utbildningen riktar sig till dig som jobbar i Dynamics NAV 2013 och senare versioner.

Webbutbildningen äger rum torsdagen den 10 oktober mellan klockan 10.00-11.00 online via Teams och kostar 2 000 kronor per företag. För att du ska få ut så mycket som möjligt så kommer vi efter utbildningen skicka en inspelad version till din mailadress. Du anmäler dig till utbildningen nedan i formuläret. Om du har några frågor är du välkommen att skicka de till info@nabsolutions.se så hjälper vi dig vidare. 

Kommande utbildningar


Håll utkik, det kommer snart nya utbildningar!