Det börjar närma sig, glöm inte bort att anmäla er till grundutbildningen i Dynamics NAV. - NAB Solutions Det börjar närma sig, glöm inte bort att anmäla er till grundutbildningen i Dynamics NAV. - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

Det börjar närma sig, glöm inte bort att anmäla er till grundutbildningen i Dynamics NAV.

12 februari 2019

Är du eller kanske din kollega ny i Dynamics NAV? Under nästa vecka håller vi vårens första webbutbildning där vi lär dig grunderna i Dynamics NAV.

Är du eller kanske din kollega ny i Dynamics NAV? Under nästa vecka håller vi vårens första webbutbildning där vi lär dig grunderna i Dynamics NAV. Under två tillfällen, som är fördelade på två timmar vardera, får ni kännedom om systemnavigering, grundläggande ekonomi, kundreskontra och leverantörsreskontra. Ett tids- och kostnadseffektivt sätt att få en grundläggande förståelse för NAV och bli bekväm med systemet. Det krävs ingen förkunskap att gå webbutbildningen och ni betalar per företag. Det betyder att ni kan vara flera som deltar till samma kostnad.

Webbutbildningen hålls den 19 och 21 februari klockan 10.00-12.00. Under utbildningen svarar vi gärna på era frågor och eventuella funderingar. När du anmäler dig till utbildningen kan du också skicka med eventuella frågor som vi kan besvara under webbutbildningen, det här gör du under ”frågor” i anmälan.

Utbildningen är webbaserad och er investering är 2500 kronor/företag. Ni kan därför delta flera på samma företag till samma kostnad. Du finner anmälan nedan.

Anmäl dig här

Har du några frågor? Du kan alltid maila oss på info@nabsolutions.se