Budget och kontouppställning - Dynamics NAV - NAB Solutions
Webbutbildning

Lär dig mer om din budget och kontouppställning för dig som arbetar i Dynamics NAV.

Under utbildningen kommer vi gå igenom hur du kan skapa och arbeta med budget samt kontouppställning. Utbildningen är en timme lång och framtagen för dig som vill ha bättre förståelse och känna dig säkrare i hur du skapar en budget. Vi kommer gå igenom inställningar som behöver göras och hur du kan arbeta med din budget samt dess kolumner och dimensioner. Under utbildningen tar vi upp kontouppställning som består av tre delar; rapportens rader, dess kolumner samt analysvyn. Med hjälp av analysvyn kan du analysera din kontouppställning på dimensionsnivå och därför är det viktigt att den är korrekt inställd från början. Under utbildningen kommer vi belysa samtliga tre delar.  

Det krävs ingen förkunskap för att gå utbildningen och målet är att du ska känna dig mer säker på budgetering och kontouppställning. Kunna använda dess funktioner och ha rätt inställningar för att kunna jobba så självgående som möjligt. Utbildningen riktar sig till dig som jobbar i Dynamics NAV 2013 och senare versioner.  

Webbutbildningen äger rum tisdagen den 19 november mellan klockan 10.00-11.00 online via Teams och kostar 2 000 kronor per företag. För att du ska få ut så mycket som möjligt kommer vi efter utbildningen skicka en inspelad version till din mailadress. Du anmäler dig till utbildningen i formuläret nedan.  

Om du har några frågor är du välkommen att skicka de till info@nabsolutions.se så hjälper vi dig vidare! 

Kommande utbildningar


Håll utkik, det kommer snart nya utbildningar!