Bli expert på din anläggningstillgångar - NAB Solutions Bli expert på din anläggningstillgångar - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

Bli expert på dina anläggningstillgångar med vår webbutbildning!

17 oktober 2019

Hur ska en anläggningstillgång läggas upp? Avskrivningen är fel, kan jag korrigera den? Känner du igen dig? Då är den här utbildningen något för dig!

Hur ska en anläggningstillgång läggas upp? Avskrivningen är fel, kan jag korrigera den? Känner du igen dig? Då är den här utbildningen något för dig!

Nästa vecka håller vi utbildning för dig som vill bli expert på dina anläggningstillgångar. Under en timme kommer vi att gå igenom hela flödet från de viktigaste inställningarna i programmet, hur du skapar en anläggningstillgång samt vilka basfunktioner som finns i Dynamics NAV. Vi kommer även gå igenom hur du lägger upp dina avskrivningar och korrigerar dem vid eventuella fel. Du kommer också få lära dig skillnaden med att ha anläggningstillgångarna integrerade i redovisningen eller inte och vad som passar din verksamhet bäst.

Utbildningen hålls torsdagen den 24 oktober klockan 10.00-11.00 och kostar 2000 kronor per företag. Det krävs ingen förkunskap för att gå utbildningen och målet är att du ska känna dig säker på hur du hanterar dina anläggningstillgångar och avskrivningar i systemet. Utbildningen sker online via Teams och riktar sig till dig som jobbar i Dynamics NAV 2013 och framåt. Efter utbildningen kommer vi skicka en inspelad version till din mail så att du kan titta på utbildningen hur många gånger du vill.

Anmäl dig till utbildningen i formuläret nedan och lär dig mer om dina anläggningstillgångar. Har du några frågor eller funderingar? Du är alltid välkommen att kontakta oss på info@nabsolutions.se så hjälper vi dig vidare.