Årsavslut - Dynamics NAV - NAB Solutions
Webbutbildning

Få hjälp med ditt årsavslut med vår webbutbildning – För dig som arbetar i Dynamics NAV

Oavsett när ditt räkenskapsår tar slut behöver du göra ett årsavslut. Vi har därför tagit fram en utbildning för att visa dig vilka moment som du behöver göra vid en årsavstämning samt vilka rapporter du kan ta ut för att enklast stämma av dina balansposter. Vi kommer även gå igenom vilka systemstöd som finns för att underlätta ditt årsavslut.

Innan du avslutar ditt räkenskapsår är det vissa avstämningar som behöver göras så att du har korrekta värden i din redovisning. Därför kommer vi under utbildningen gå igenom hur du stämmer av dina bankkonton, kund och leverantörsreskontra, lager, anläggningstillgångar, periodiseringar med mera. Vi kommer även gå igenom vad som är bra att tänka på vid ett årsavslut, vad du kan förbereda innan och olika tips för att göra arbetet enklare.

Vi kommer avsluta utbildningen med att tillsammans göra ett årsavslut, avsluta resultatkontona och upprätta ett nytt år för att gå igenom hela flödet samt eventuella funderingar.

Det krävs ingen förkunskap för att gå utbildningen och målet är att du ska känna dig mer säker på Årsavslut. Kunna använda dess funktioner och ha rätt inställningar för att kunna jobba så självgående som möjligt. Utbildningen riktar sig till dig som jobbar i Dynamics NAV 2013 och senare versioner.  

Webbutbildningen äger rum tisdagen den 10 december mellan klockan 10.00-11.30 online via Teams och kostar 2 500 kronor per företag. För att du ska få ut så mycket som möjligt kommer vi efter utbildningen skicka en inspelad version till din mailadress. Du anmäler dig till utbildningen i formuläret nedan.  

Kommande utbildningar


Håll utkik, det kommer snart nya utbildningar!