Är momsredovisningen också de sista du brukar ha kvar att göra varje eller var tredje månad?

Vi förstår dig! Momsredovisningen kan både vara svår och tidskrävande och ofta det sista som är kvar att göra varje eller var tredje månad. Men nu är det dags att bryta dåliga vanor och förstå momsredovisningen på riktigt.

För att kunna förstå momsredovisningen bättre och lära sig momsrapporteringen från grunden har vi tagit fram en webbutbildning i momsredovisning och intrastatrapportering. En utbildning som fokuserar på att gå igenom momsrapporten från början till slut, grunderna i momsredovisningen samt de olika inställningarna ni behöver göra i NAV och vad de får för påverkan. Utbildningen tar även upp intrastatrapportering och hur ni arbetar med NAV i samband med er rapportering.

Är momsrapporteringen ett orosmoment?

Det krävs ingen förkunskap att gå på utbildningen och vårt mål är att du efter utbildningen ska känna dig mer säker med din momsrapportering och inte låta det bli ett orosmoment. Vi kommer bland annat att gå igenom hur momsrapporten ser ut och vad de olika rutorna betyder. Utöver momsredovisningen kommer vi även gå igenom intrastatrapportering, den rapportering som sker till SCB (Statistiska Centralbyrån) angående införsel och utförsel av varor mellan EU-länder. Vi visar i utbildningen hur ni kan arbeta med NAV som stöd i er rapportering.

Ta chansen och lär er mer om momsredovisning och låt det inte blir det sista ni gör varje eller var tredje månad!

Datum: 17 maj
Tid: 13:00-15.00
Plats: Webbutbildning, sker via Skype
Er investering: 2000kr/företag

Låter det här som något för dig?