Webbinarium Expense Management

Brukar era kvitton bli liggandes alldeles för länge för att sedan vara borta när utlägget väl ska registreras? Många företag lägger mycket tid på kvittoredovisning hos användarna och kvittohantering hos de som administrerar utläggen. Det här är en arbetsprocess som kan effektiviseras så att ni får möjlighet att lägga tiden på annat i verksamheten.

Expense Management är en lösning från Continia som hjälper er att få ordning på era kvitton. Med hjälp av en app registrerar du enkelt ditt utlägg där du tar ett foto av kvittot med mobilen. Sedan skickas utlägget direkt till NAV för godkännande. Om ni använder företagskort så finns det integration med flera av de stora bankerna där korttransaktionerna hämtas in till NAV för att sedan matchas med de utlägg som användarna har skickat in.

Under webbinariet kommer vi gå igenom fördelarna med Expense Management och hur det kan hjälpa er att effektivisera arbetet. Vi kommer prata om hur integrationen fungerar, hur ett enkelt flöde ser ut och hur ni enklast kommer igång. Vi på NAB Solutions använder själva Expense Management och har bra erfarenheter av hur det fungerar i praktiken. Det har hjälpt oss att effektivisera arbetet kring våra utlägg och det sparar tid för oss, framförallt med möjligheten att registrera utlägg direkt via mobilen.

Expense Management är ett verktyg som hjälper er att underlätta arbetet i vardagen. Missa inte chansen att lära er mer om hur ni på ett enklare sätt och med ett effektivare system kommer kunna registrera era utlägg.

Vill du vara med?

Datum: 15 november
Tid: 13.30-15.00
Plats: Skype
Webbinariet är kostnadsfritt