Ny höst, nya utmaningar och nya tillfällen att utbilda sig. Våra utbildningar inför hösten är nu planerade, samtliga av det vi presenterar här är webbaserade. Utbildningarna sker via Skype och ni betalar per företag vilket gör att ni kan vara många som är med till samma kostnad. Boka in utbildningarna så fort som möjligt så vet ni vad som kommer komma under hösten.

Vi kommer att erbjuda tre stycken webbutbildningar i höst. Först ut är Grundutbildning i Dynamics NAV som är uppdelad på två tillfällen. Denna utbildning riktar in sig till dig som är ny användare av NAV. I första delen kommer vi gå igenom systemnavigering och grundläggande ekonomi. I del nummer två går vi igenom kundreskontra och leverantörsreskontra. Utbildningen är den 25 och 27 september. Läs mer och boka dig här.

Den 25 oktober erbjuder vi webbutbildning med fokus på Momsredovisning och intrastatrapportering. Den här utbildningen går ut på att lära er mer om momsen. Många tycker att momsredovisningen är ett orosmoment men framförallt innebär det ett tidskrävande arbete när momsrapporteringen inte stämmer. Utöver momsredovisningen kommer vi även gå igenom intrastatrapportering, den rapportering som sker till SCB (Statistiska Centralbyrån) angående införsel och utförsel av varor mellan EU-länder. Vi visar i utbildningen hur ni kan arbeta med NAV som stöd i er rapportering. Läs mer om utbildningen och boka dig här.

Missa inte vår webbutbildning angående NAV och Excel samt ta ut data till Power BI. Utbildningen har som mål att ge dig bättre förståelse och ett verktyg för att använda NAV och Excel smartare i den dagliga verksamheten. Många företag hade vunnit mycket tid på att analysera sin data på ett bättre sätt. Arbetar du mycket i Excel men vet inte hur du använder NAV och Excel tillsammans? Det är svårt att ta vara på den nära (och unika) kopplingen om du aldrig fått en genomgång av hur det fungerar. Vi träffar företag dagligen och vet att många verkligen hade haft nytta av att arbeta mer med dessa ”verktyg” ihop. Vi kommer även belysa kopplingen med Power BI och hur ni kan arbeta med det ihop med NAV och Excel. Webbutbildningen är den 8 november och glöm inte att boka in er. Läs mer här.