Tror de flesta känner igen sig i att momsredovisningen brukar vara det som är sist kvar att göra varje, eller var tredje månad. Känner du igen dig i att momsrapporteringen är ett orosmoment eller något du brukar skjuta på för att stressa dig igenom i sista stund? Då kanske det är dags att ta chansen och lära dig mer om momsredovisningen.

Momsredovisningen kan vara både svår och tidskrävande och något som lätt blir till ett orosmoment. Vi har därför tagit fram den här webbutbildningen om moms som hålls den 25 oktober. Här får du lära dig mer om momsredovisningen från grunden. Vi kommer gå igenom momsredovisning från början till slut, vad det olika rutorna betyder på momsrapporten till vilka inställningar du behöver göra i NAV och vad det får för påverkan. Se det som en möjlighet att bryta de dåliga rutinerna och skapa nya bättre.

Under utbildningen går vi även igenom intrastatrapporteringen, den rapportering som sker till SCB (Statistiska Centralbyrån) angående införsel och utförsel av varor mellan EU-länder. Vi fokuserar på hur du kan arbeta med NAV som stöd i er intrastatrapportering.

Vad krävs för att gå utbildningen?

Det krävs ingen förkunskap för att gå webbutbildningen utan det viktiga är att du efter utbildningen ska känna dig mer säker på er momsredovisning. Syftet med webbutbildningen är att ge er grundläggande kunskaper inom ämnet men även hur du arbetar smart med NAV och dess inställningar gällande er momsrapport och intrastatrapportering.

När hålls den?

Utbildningen hålls den 25 oktober mellan 13:00 – 15:00 och mötet sker via Skype. För att delta investerar ni 2000 kronor per företag, det betyder att ni kan gå flera personer från ert företaget för samma summa.

Passa på att anmäl er redan nu och ta chansen att lära er mer om momsredovisning och intrastatrapportering!

Till anmälan