Tasklet Factory

Se till att optimera ert lagerplock!

Optimera ert lagerplock med mobil WMS (Warehouse Management System) för Dynamics 365 Business Central. Med hjälp av Tasklet Factory för ni effektivt samman arbetet ute på lagret med ert affärssystem. Tasklet Factorys handdatorer hanterar orders både online och offline vilket gör verktyget flexibelt och smidigt att jobba med. Med hjälp av rätt verktyg blir er lagerpersonal mer produktiva och lagerinformationen mer exakt.

Arbeta både on- och offline

Det huvudsakliga lagerarbete kan utföras utan tillgång till internet-uppkoppling, det gör att ni får en stabil produkt där uppkopplingen inte stör ert dagliga arbete. Ert mobila WMS är helt integrerat med Dynamics 365 Business Central, inga system behövs emellan, och alla versioner av NAV stöds.

Användarvänligt verktyg

Det har lagts stort fokus på att få produkten så användarvänlig som möjligt. Fokus ligger på att minimera antalet klick för och slippa se den information som är irrelevant för användaren. Det bidrar till att det går snabbare att lära sig produkten och komma igång med arbetet.

Färre fel och mindre pappersarbete

Allt fler branscher går mot att digitalisera sina arbetsprocesser, reducera mängden pappersarbete och minska på antalet fel som uppkommer av den mänskliga faktorn. Med Tasklet Factory får ni hjälp att hantera det här och det mesta ni kan tänkas behöva ryms inom standardapplikationen.

Är du intresserad av Tasklet Factory

VÅRA KONTOR

 

Södra Järnvägsgatan 14, Växjö

Drottninggatan 69, Göteborg

Kungsbro Strand 29, Stockholm

Drottninggatan 11, Helsingborg

Brogatan 11, Umeå

CERTIFIERAD MICROSOFT PARTNER

TRÄFFA OSS PÅ NAB

Ta någon minut och kolla in oss på NAB. I den här korta filmen får ni en snabb inblick i vår verksamhet.