Tasklet Factory

Optimera ert lagerplock med mobil WMS (Warehouse Management System) för Dynamics NAV. Med hjälp av Tasklet Factory för ni effektivt samman arbetet ute på lagret med ert affärssystem. Tasklet Factorys handdatorer hanterar orders både online och offline vilket gör verktyget flexibelt och smidigt att jobba med. Med hjälp av rätt verktyg blir er lagerpersonal mer produktiva och lagerinformationen mer exakt.

Arbeta både on- och offline 

Det huvudsakliga lagerarbete kan utföras utan tillgång till internet-uppkoppling, det gör att ni får en stabil produkt där uppkopplingen inte stör ert dagliga arbete. Ert mobila WMS är helt integrerat med Dynamics NAV, inga system behövs emellan, och alla versioner av NAV stöds.

Användarvänligt verktyg

Det har lagts stort fokus på att få produkten så användarvänlig som möjligt. Fokus ligger på att minimera antalet klick för och slippa se den information som är irrelevant för användaren. Det bidrar till att det går snabbare att lära sig produkten och komma igång med arbetet.

Färre fel och mindre pappersarbete

Allt fler branscher går mot att digitalisera sina arbetsprocesser, reducera mängden pappersarbete och minska på antalet fel som uppkommer av den mänskliga faktorn. Med Tasklet Factory får ni hjälp att hantera det här och det mesta ni kan tänkas behöva ryms inom standardapplikationen. 

Är du intresserad av Tasklet Factory?

Vi berättar gärna mer.

VÅRA KONTOR

Södra Järnvägsgatan 14
352 34 Växjö
0470-53 00 00

VÅRA KONTOR

Drottninggatan 69
411 07 Göteborg
031-787 90 90

Kungsbro Strand 29
112 26 Stockholm
08-50 90 50 00

CERTIFIERAD MICROSOFT PARTNER