Dags att njuta av solen och lata dagar eller har du fortfarande lite kvar att göra inför semestern? För att hinna med allt innan du går hem, har vi tidigare skrivit två artiklar angående vad som är bra att tänka på. Vi skriver om att strukturera upp tiden de sista veckorna innan semestern så att inget blir släpande, skapa prioriteringslistor och ta bort onödiga möten. För att läsa hela artiklarna på vår blogg klickar du här:

Stressad inför semestern? – Så får du de sista veckorna att gå ihop!

Tips inför sommaren – Vad är viktigt att tänka på innan semestertider?

Supportens öppettider under midsommar

Under midsommarhelgen kommer supporten hålla stängt på midsommarafton men annars är det öppet som vanligt. Även om vi på NAB går på lite semester kommer det finnas personal tillgänglig på våra kontor hela sommaren.

Om du ringer till supporten i sommar kanske du inte kommer prata med den du brukar. Vi vill därför passa på att tipsa om att mycket information finns på vår hemsida. Under utbildningsmaterial kan du läsa mer om hur du skapar en betalfil för leverantörsfakturor eller om det är några användarinställningar som du behöver kolla över. Det kan även vara bra att ladda ner några manualer eller spara sidan som favorit till den personen som ska kontakta vår support i sommar

Börjar du även bli redo för en spännande och lärorik höst?

Vi förstår om våren varit lite extra stressig med implementeringen av GDPR och olika projekt som genomförts. Kanske väntar det en höst med lite lugnare tempo och tid för att utvecklas? Vi har ännu inte gjort färdigt planeringen för höstens utbildningar och önskar därför er hjälp.

För att kunna erbjuda de bästa utbildningarna eller inspirera er i höst, så behöver vi veta vad ni vill lyssna på. Kanske är det framtiden, våra tankar kring Business Central och digitaliseringen som vi idag mer eller mindre lever efter? Eller kanske ni önskar gå igenom NAV från grunden, effektivisera ert arbete och spara mer tid? För att vi ska kunna erbjuda de utbildningar som du och ditt företag önskar behöver vi er input. Genom att klicka på länken nedan kan ni önska om det är någon specifik utbildning ni vill att vi planerar in i höst. Önskemålen sker helt anonymt.

Lämna dina önskemål här!

Till sist vill vi passa på att önska er en glad midsommar!