E-learning - NAB Solutions E-learning - NAB Solutions

Support > E-learning

Utbilda dig själv med vår E-learning

För att du ska bli expert på Business Central har vi tagit fram en e-learningportal som fungerar som ett stöd. I kombination med utbildningar och våra applikationskonsulter kan du maximera dina kunskaper och bli expert på Business Central.

Supportavtal = E-learning

Kom igång med vår e-learningportal

För att underlätta det vardagliga arbetet med Business Central har vi tagit fram en e-learningportal till våra kunder. Den består utav filmer och manualer som beskriver hur olika processer i Business Central går till. Du kan exempelvis ta del av hur du lägger upp en ny kund, skapar en försäljningsfaktura eller hur du gör ett årsavslut.

Det finns också möjlighet att genomföra de olika processerna i en demomiljö, med eller utan instruktioner, för att lära dig hur de går till och om du saknar någon process så kan du lämna feedback till oss direkt i e-learningportalen. Det går också bra att ladda ner manualerna som en PDF, ett Word-dokument, eller en PowerPoint-presentation för att använda vid interna utbildningar.

Arbetet med e-learningportalen är pågående och den kommer att kompletteras med fler filmer och manualer under året. Idag har våra StreamLine-kunder tillgång till den, men vår ambition är att alla kunder ska ha tillgång till den under 2022.

E-learning ingår i våra supportavtal.

Läs mer på vår supportsida.

Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig och fyll i e-post.

email