Historier från våra kunder

Öresundsbron

Öresundsbron är ett dansk-svenskt bolag vars uppdrag är att äga och driva Öresundsbron. Det här blev ett lyckat uppgraderingsprojekt som mycket berodde på den projektmetodik som användes. En Iterativ projektmetodik vilket verkligen kom till sin rätt den här gången.
Läs mer

Taxi Stockholm

Dynamics NAV hjälper Taxi Stockholm att effektivisera sin verksamhet. NAB och Taxi Stockholm inledde sitt samarbete för att förbättra kapaciteten att genomföra den stora mängd transaktioner Taxi Stockholm har varje dag. NABs egen funktionalitet Externa system blev en del av lösningen.
Läs mer

Polfärskt bröd

Polfärskt bröd är en av Sveriges största bröddistributörer. Polfärskt bröd använder Dynamics NAV för att hantera sin transaktionsintensiva verksamhet. Polfärskt bröd levererar i genomsnitt 320 000 förpackningar bröd varje dygn och Dynamics NAV ser till att det sker på rätt sätt.
Läs mer

Bukowskis

Bukowskis Auktioner har förrättat hundratals kvalitetsauktioner för kunder runt om i världen sedan 1870. Med Dynamics NAV kunde Bukowskis integrera sitt affärssystem med sitt auktionssystem. Med Dynamics NAV hanteras även Bukowskis försäljning online.
Läs mer

Frebaco kvarn

Frebaco kvarn är idag en del av Fazerkoncernen. Frebaco producerar välkända livsmedel och Dynamics NAV hjälper Frebaco med allt från bokföring till produktionsplanering. Frebaco menar att Dynamics NAV gett dem bättre kontroll över lagerverksamheten.
Läs mer

Nevotex

Nevotex är ett grossistföretag som är underleverantör till möbel och inredningsindustrin. När Nevotex började arbeta med NAB hade Nevotex problem i lagerprocessen. Efter nystarten fick Nevotex en helt annan lagerprecision. Nevotex använder idag även BIsmart.
Läs mer

Bring Citymail

Bring Citymail hanterar dagligen stora volymer med postutskick åt sina kunder. Bring Citymail behövde ett affärssystem som kunde möta marknadens ständigt förändrade krav. Ett affärssystem som är flexibelt helt enkelt. Med det i åtanke implementerade de Microsoft Dynamics NAV.
Läs mer

Claremont

Claremont är ett IT- och Managementbolag. Claremont behövde ett flexibelt system som kunde möta deras krav som konsultbolag. Dynamics NAV och NAB Solutions kunde lösa deras utmaning. Dimensionshanteringen och BIsmart gav Claremont det som behövdes.Läs mer

Sundström Safety

Sundström Safty har lång erfarenhet inom tillverkningsindustrin. De erbjuder anatomiskt utformade andningsskydd och skyddsmasket till sina kunder. Dynamics NAV hjälper Sundström Safety att ha full kontroll över sin produktion och sitt lager.
Läs mer

Simfas

Simfas Sweden AB startades i mitten av 1970-talet. Simfas producerar idag 6000 ton spackel, lim och fogmassor till en bred global kundbas. Idag sker plock till kundorder, inleverans och frakthantering via tilläggsprodukten LogTrade direktintegrerat i affärssystemet Dynamics NAV.
Läs mer

Kp cloud

Kp cloud accounting implementerade NAVsmart, en stardadlösning baserat  på Microsoft Dynamics NAV. Med en rad olika kunder var kp cloud accounting i behov av en flexibel affärslösning. De tyckte att de hittade det i lösningen NAVsmart.
Läs mer

JKS

JKS hjälper er med det mesta inom golv, kakel och klinker. Dynamics NAV används idag så att JKS får kontroll på bl.a. deras orderbekräftelser, inköpsorders och fakturering. Att kunna skicka ut det här direkt från systemet sparar mycket tid för JKS golv.
Läs mer

Chinsey

Chinsey är ytterligare ett företag som använder sig av NAVsmart, den paketerade affärslösningen baserat på Microsoft Dynamics NAV. NAVsmart har gjort det möjligt för Chinsey att halvera sin faktureringsprocess.
Läs mer

Design Online

Design Online ger alla design- och inredningsintresserade möjlighet att handla god design på nätet. Dynamics NAV gör de direkta kostnadsbesparingarna stora för Design Online. I en transaktionsintensiv verksamhet är det ännu viktigare att kunna lita på sin uppföljning.
Läs mer

Konradssons kakel

Konradssons kakel förser sina kunder med kakel och har 50 års erfarenhet i branschen. Genom att investera i Dynamics NAV menar Konradssons kakel att de kunnat optimera många flöden som inte varit möjligt i deras tidigare system.
Läs mer

Dina försäkringar

Dina Försäkringar är en försäkringsgivare med egna lokala namn men gemensam symbol och profil. Idag arbetar alla Dinas bolag i Dynamics NAV och använder bl.a. bokföring, budgetering och konsolidering. Dynamics NAV förser Dina med bättre kontroll och ekonomistyrning varje dag.
Läs mer

Landmann

Landmann levererar det ni behöver inför grillsäsongen. Kol-och gasolgrillar, värmare, trädgårdsmöbler och tillbehör. Dynamics NAV hjälper idag Landmann med att få kontroll på bl.a. den stora mängd kundorder som kommer in under högsäsongen.
Läs mer

CRM konsulterna

CRM Konsulterna valde att implementera NAVsmart den paketerade varianten som NAB Solutions utvecklat och som baseras på Microsoft Dynamics NAV. NAVsmart erbjuder ekonomistyrning, fakturering, tidrapportering och projekthantering. Det som CRM Konsulterna var i behov av.
Läs mer

Bambino Mam

Bambino Mam är ett svenskt dotterbolag till Bamed AG världsledande inom sugnappar och nappflaskor. Tilllsammans täcker de in det mesta det lilla barnet behöver de första tre åren. Bambino Mam använder idag Dynamics NAV för bl.a. ekonomi, prognostisering och fakturering.Läs mer

SRV Återvinning

SRV Återvinning skulle upphandla ett nytt affärssystem. Här krävdes ett branschlösning anpassad efter avfallsbranschen. Kompinationen av Dynamics NAV ch Enwis hjälpte SRV att rationalisera bort den manuella hanteringen.
Läs mer

Qvalify

Qvalify är ett av de största certifieringsorganen på den svenska marknaden. Dynamics NAV ger Qvalify ett flexibelt affärssystem som motsvarar kraven för vad ett affärssystem ska hantera. För Qvalify är projektmodulen en viktig del.
Läs mer

Primetail

Primetail var ett helt nystartat bolag när de valde affärssystemet Dynamics NAV. De startade upp med NAVsmart. NAVsmart var standardsystemet som täckte det nystartade bolagets behov.
Läs mer

VÅRA KONTOR

 

Södra Järnvägsgatan 14, Växjö

Drottninggatan 69, Göteborg

Kungsbro Strand 29, Stockholm

Drottninggatan 11, Helsingborg

Brogatan 11, Umeå

CERTIFIERAD MICROSOFT PARTNER

TRÄFFA OSS PÅ NAB

Ta någon minut och kolla in oss på NAB. I den här korta filmen får ni en snabb inblick i vår verksamhet.