NAB Solutions global finalist i Microsft Partner of the Year - NAB Solutions
Pressmeddelande 11 Juni 2019

NAB Solutions global finalist i Microsofts utmärkelse, Dynamics 365 Business Central, Partner of the Year Award.

Den sjätte juni stod det klart att Växjöföretaget NAB Solutions har blivit nominerat till bästa Microsoft partner i världen inom kategorin Dynamics 365 Business Central. NAB Solutions prisades tillsammans med andra företag som hör till toppskiktet av Microsofts partners i världen genom att påvisa framstående egenskaper inom innovation och implementation av kundlösningar baserade på Microsoft-teknik. Microsoft presenterade utmärkelserna under Sveriges nationaldag när de valde mellan fler än 2900 deltagare från 115 länder över hela världen.

– Vi är väldigt stolta att vara nominerade till bästa partner i världen. Det är ett bevis på att vi är på rätt väg när det kommer till innovation och att skapa kundnytta. Vi har lång erfarenhet av att leverera kvalitativa affärssystem och det här erkännandet visar att vi fortfarande ligger i framkant, säger Johan Adenmark VD för NAB Solutions.

– Vi är hedrade över att nominera finalister och vinnare i utmärkelsen Microsoft-partner i världen, säger Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft Corp.

– De här företagen driver framgångsrikt branschen framåt, bygger intelligenta lösningar, tar sig an komplexa affärsutmaningar och ger möjligheter för kunder runt om i världen. Det är en ära att gratulera alla vinnare och finalister.

Microsoft Partner of the Year Awards tilldelas Microsoft-partners som det senaste året har utvecklat och levererat exceptionella lösningar baserade på Microsoft-teknik.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Adenmark, VD, +46 (0)733 58 13 08, johan.adenmark@nabsolutions.se

Anton Sjöstedt, Microsoft Partner Manager, +46 (0)733 58 13 04, anton.sjostedt@nabsolutions.se

Om NAB Solutions

NAB Solutions är specialister på Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vi omsätter komplexa affärsprocesser till enkla flöden, ofta med hög grad av automatik. NAB arbetar målinriktat för att ligga i framkant med såväl teknik som metodiker, ett arbete som gjort oss inte bara mer framgångsrika utan också till en roligare arbetsplats. Vi är idag 72 medarbetare fördelade på fem kontor i Sverige.

Ladda ner PDF

Fler nyheter

2019-09-12

I höst håller vi momsutbildning, både för dig som arbetar i Dynamics NAV och Dynamics 365 Business Central.

I slutet på september och början på oktober håller vi höstens första utbildning. En momsutbildning som är framtagen för dig som vill lära dig mer om hur momsredovisningen fungerar, där vi går igenom momsrapporten från början till slut och vad alla dess olika rutor betyder.

Läs mer
2019-09-05

Lyssna på vår medverkan i Podcasten Scrum Dynamics

För en tid sedan medverkade vi på NAB Solutions i den australiensiska podcasten Scrum Dynamics som hålls av Neil Benson. Podcasten är framtagen för Microsoft Business applications användare som arbetar med att implementera Dynamics 365, PowerApps, Flow och Power BI. Vi på NAB Solutions fick frågan att medverka i podcasten då vi var finalister i kategorin Partner of the Year för Dynamics 365 Business Central tidigare i år. Du kan läsa mer om vår finalistplats nedan. 

Läs mer
2019-09-05

Vår konsult Jörgen cyklade mot cancer

Efter sju dagar och 120 mil nådde vår konsult Jörgen Paris till förmån för Barncancerfonden med Team Rynkeby – God Morgon. Organisationen är en del i ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar för att hjälpa barn med cancer och deras familjer. I år var det totalt 2 100 cyklister, 54 lag från sju länder, som tillsammans cyklade till Paris.

Läs mer