NAB Solutions global finalist i Microsft Partner of the Year - NAB Solutions
Pressmeddelande 11 Juni 2019

NAB Solutions global finalist i Microsofts utmärkelse, Dynamics 365 Business Central, Partner of the Year Award.

Den sjätte juni stod det klart att Växjöföretaget NAB Solutions har blivit nominerat till bästa Microsoft partner i världen inom kategorin Dynamics 365 Business Central. NAB Solutions prisades tillsammans med andra företag som hör till toppskiktet av Microsofts partners i världen genom att påvisa framstående egenskaper inom innovation och implementation av kundlösningar baserade på Microsoft-teknik. Microsoft presenterade utmärkelserna under Sveriges nationaldag när de valde mellan fler än 2900 deltagare från 115 länder över hela världen.

– Vi är väldigt stolta att vara nominerade till bästa partner i världen. Det är ett bevis på att vi är på rätt väg när det kommer till innovation och att skapa kundnytta. Vi har lång erfarenhet av att leverera kvalitativa affärssystem och det här erkännandet visar att vi fortfarande ligger i framkant, säger Johan Adenmark VD för NAB Solutions.

– Vi är hedrade över att nominera finalister och vinnare i utmärkelsen Microsoft-partner i världen, säger Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft Corp.

– De här företagen driver framgångsrikt branschen framåt, bygger intelligenta lösningar, tar sig an komplexa affärsutmaningar och ger möjligheter för kunder runt om i världen. Det är en ära att gratulera alla vinnare och finalister.

Microsoft Partner of the Year Awards tilldelas Microsoft-partners som det senaste året har utvecklat och levererat exceptionella lösningar baserade på Microsoft-teknik.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Adenmark, VD, +46 (0)733 58 13 08, johan.adenmark@nabsolutions.se

Anton Sjöstedt, Microsoft Partner Manager, +46 (0)733 58 13 04, anton.sjostedt@nabsolutions.se

Om NAB Solutions

NAB Solutions är specialister på Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vi omsätter komplexa affärsprocesser till enkla flöden, ofta med hög grad av automatik. NAB arbetar målinriktat för att ligga i framkant med såväl teknik som metodiker, ett arbete som gjort oss inte bara mer framgångsrika utan också till en roligare arbetsplats. Vi är idag 72 medarbetare fördelade på fem kontor i Sverige.

Ladda ner PDF

Fler nyheter

2020-02-25

Felen i er bokföring försvinner inte av sig själv – Ta tag i differenserna direkt!

Såhär i slutet på månaden sitter många och arbetar med sitt månadsbokslut, men eftersom vi fortfarande är i början av det nya året är många även upptagna med att få ihop sitt årsbokslut för 2019. Med ordning och reda i sin bokföring kan det vara en trevlig historia att avsluta perioder såsom månader eller år. Men för många andra är det tvärtom ett omfattande och slitsamt arbete eftersom vi sitter där, öga mot öga med alla våra differenser som bara måste redas ut. De kan inte längre sopas under mattan eller skjutas framåt i tiden. Vi måste se till att det går ihop, nu.

Läs mer
2020-02-25

Så vet du att det är dags att byta affärssystem!

Är tröskeln hög, kanske rent av otroligt hög, inför att byta affärssystem? Vi förstår, det är ett omfattande arbete som inte är jättekul alla gånger. Det kräver mycket arbete och tid, men för att er organisation ska fortsätta växa, är rätt affärssystem livsviktigt. Om ni känner igen er i någon av situationerna nedan kan det vara dags att börja kika efter ett nytt affärssystem.

Läs mer
2020-02-25

Ett väl utfört förarbete bäddar för lyckade projekt

Vem vill inte att de projekt vi lägger mycket tid och pengar på ska bli så bra som möjligt? Vid stora projekt blir det ännu viktigare att betona det gemensamma ansvaret hos både kund och leverantör för att utfallet ska bli så bra som möjligt. När vi pratar med våra konsulter, som många har arbetat i stora projekt, märker vi hur viktigt det är med ett bra förarbete. Det bäddar för lyckade projekt, där samtliga parter vet förutsättningarna, kraven och målet.

Läs mer