NAB Solutions global finalist i Microsft Partner of the Year - NAB Solutions
Pressmeddelande 11 Juni 2019

NAB Solutions global finalist i Microsofts utmärkelse, Dynamics 365 Business Central, Partner of the Year Award.

Den sjätte juni stod det klart att Växjöföretaget NAB Solutions har blivit nominerat till bästa Microsoft partner i världen inom kategorin Dynamics 365 Business Central. NAB Solutions prisades tillsammans med andra företag som hör till toppskiktet av Microsofts partners i världen genom att påvisa framstående egenskaper inom innovation och implementation av kundlösningar baserade på Microsoft-teknik. Microsoft presenterade utmärkelserna under Sveriges nationaldag när de valde mellan fler än 2900 deltagare från 115 länder över hela världen.

– Vi är väldigt stolta att vara nominerade till bästa partner i världen. Det är ett bevis på att vi är på rätt väg när det kommer till innovation och att skapa kundnytta. Vi har lång erfarenhet av att leverera kvalitativa affärssystem och det här erkännandet visar att vi fortfarande ligger i framkant, säger Johan Adenmark VD för NAB Solutions.

– Vi är hedrade över att nominera finalister och vinnare i utmärkelsen Microsoft-partner i världen, säger Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft Corp.

– De här företagen driver framgångsrikt branschen framåt, bygger intelligenta lösningar, tar sig an komplexa affärsutmaningar och ger möjligheter för kunder runt om i världen. Det är en ära att gratulera alla vinnare och finalister.

Microsoft Partner of the Year Awards tilldelas Microsoft-partners som det senaste året har utvecklat och levererat exceptionella lösningar baserade på Microsoft-teknik.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Adenmark, VD, +46 (0)733 58 13 08, johan.adenmark@nabsolutions.se

Anton Sjöstedt, Microsoft Partner Manager, +46 (0)733 58 13 04, anton.sjostedt@nabsolutions.se

Om NAB Solutions

NAB Solutions är specialister på Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vi omsätter komplexa affärsprocesser till enkla flöden, ofta med hög grad av automatik. NAB arbetar målinriktat för att ligga i framkant med såväl teknik som metodiker, ett arbete som gjort oss inte bara mer framgångsrika utan också till en roligare arbetsplats. Vi är idag 72 medarbetare fördelade på fem kontor i Sverige.

Ladda ner PDF

Fler nyheter

2019-07-17

Välj lösning så att den passar er verksamhet bäst.

StreamLine är lösning för dig som enkelt vill komma igång med din redovisning och fakturering på en vecka. Du får alla funktioner du behöver för att kunna arbeta med grunderna till er bokföring och redovisning. För att du ska hitta en lösning som passar er verksamhet har vi tagit fram tre stycken olika paket.

Läs mer
2019-07-11

StreamLine – vår paketerade lösning.

Kraftfullt, skalbart och intelligent. StreamLine är en färdigpaketerad lösning med nödvändig parametersättning som gör att du kommer igång med din redovisning och fakturering på en vecka. StreamLine är byggt på Microsofts kraftfulla affärssystem Dynamics 365 Business Central. När du kommer igång med StreamLine och Business Central har du en plattform som du kan bygga ut i takt med att er verksamhet växer.

Läs mer
2019-07-04

Tidrapportera i mobilen med Business Central appen.

Nu kan du tidrapportera i mobilen med Business Central appen. Allt som krävs är NAB Solutions tillägg StoryPoint som ingår i vårt paket StreamLine Projekt & tid. Appen finns också att ladda ner i Microsoft AppSource.

Läs mer