NAB Solutions global finalist i Microsft Partner of the Year - NAB Solutions
Pressmeddelande 11 Juni 2019

NAB Solutions global finalist i Microsofts utmärkelse, Dynamics 365 Business Central, Partner of the Year Award.

Den sjätte juni stod det klart att Växjöföretaget NAB Solutions har blivit nominerat till bästa Microsoft partner i världen inom kategorin Dynamics 365 Business Central. NAB Solutions prisades tillsammans med andra företag som hör till toppskiktet av Microsofts partners i världen genom att påvisa framstående egenskaper inom innovation och implementation av kundlösningar baserade på Microsoft-teknik. Microsoft presenterade utmärkelserna under Sveriges nationaldag när de valde mellan fler än 2900 deltagare från 115 länder över hela världen.

– Vi är väldigt stolta att vara nominerade till bästa partner i världen. Det är ett bevis på att vi är på rätt väg när det kommer till innovation och att skapa kundnytta. Vi har lång erfarenhet av att leverera kvalitativa affärssystem och det här erkännandet visar att vi fortfarande ligger i framkant, säger Johan Adenmark VD för NAB Solutions.

– Vi är hedrade över att nominera finalister och vinnare i utmärkelsen Microsoft-partner i världen, säger Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft Corp.

– De här företagen driver framgångsrikt branschen framåt, bygger intelligenta lösningar, tar sig an komplexa affärsutmaningar och ger möjligheter för kunder runt om i världen. Det är en ära att gratulera alla vinnare och finalister.

Microsoft Partner of the Year Awards tilldelas Microsoft-partners som det senaste året har utvecklat och levererat exceptionella lösningar baserade på Microsoft-teknik.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Adenmark, VD, +46 (0)733 58 13 08, johan.adenmark@nabsolutions.se

Anton Sjöstedt, Microsoft Partner Manager, +46 (0)733 58 13 04, anton.sjostedt@nabsolutions.se

Om NAB Solutions

NAB Solutions är specialister på Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vi omsätter komplexa affärsprocesser till enkla flöden, ofta med hög grad av automatik. NAB arbetar målinriktat för att ligga i framkant med såväl teknik som metodiker, ett arbete som gjort oss inte bara mer framgångsrika utan också till en roligare arbetsplats. Vi är idag 72 medarbetare fördelade på fem kontor i Sverige.

Ladda ner PDF

Fler nyheter

2019-06-11

NAB Solutions finalist i Microsoft Partner of the Year Award.

På nationaldagen avslöjade Microsoft vilka företag som vunnit och blivit nominerade till bästa partner i världen när det kommer till affärslösningen Dynamics 365 Business Central. Vi prisades tillsammans med andra företag som hör till toppskiktet av Microsofts partners globalt.

Läs mer
2019-06-05

Kortkommandon i Modern Client

För att jobba snabbt och effektivt i Business Central har vi satt ihop en liten lathund med kortkommandon. Memorera dem och öka effektiviteten ytterligare!

Läs mer
2019-05-28

Microsoft Insights – vi förklarar vad det är och hur du använder det

När du loggar in i ditt Business Central får du ta del av olika insikter, oftast gällande dina kunder eller fakturor. Med hjälp av de olika insikterna kan du förena kunddata för att ta fram information och fakta. Du kan enkelt få reda på olika beteenden hos dina kunder och vilka varor eller tjänster de beställer.

Läs mer