Vi fokuserar helt på Microsoft Dynamics 365, tidigare känt som Dynamics NAV

Om oss

NAB Solutions grundades år 2001 av Lars Stenmark, Dan Erngård och ytterligare åtta medarbetare. Företaget bestod då av dessa tio anställda med kontor i Växjö och Stockholm. Bolaget fick en flygande start och redan första året omsattes ca 10 MSEK.

NAB står för Network And Business, vilket var väldigt beskrivande av verksamheten de första åren. Vi levererade allt ifrån hemsidor, intranet baserat på Lotus Notes, hårdvara, nätverk, drift i egen datahall och Navision. Även IP telefoni var vi tidiga att leverera. Allt som ett företag kunde behöva i IT väg helt enkelt.

Lotus Notes ersattes med SharePoint och Exchange. Citrix med terminalserver i Windows. Navision blev Dynamics NAV. Efterhand ökade samarbetet med Microsoft och vi byggde våra lösningar på Microsofts teknik.

2008 hade vi blivit mer än 30 anställda och flyttat in i våra egna, nybyggda lokaler i Växjö och i ett större kontor i Stockholm. Teknikutvecklingen hade dock gjort det svårare att vara bra på många saker, därför valde vi efterhand bort vissa områden. 2011 valde vi att helt fokusera på Dynamics NAV.

Idag är vi ca 50 anställda som brinner för Dynamics 365 Business Central, tidigare känt som Dynamics NAV med kontor i Växjö, Stockholm och Göteborg. Vi kan idag leverera det mesta som ett företag behöver för sin administration med Dynamics 365 Business Central och Office 365 som molntjänster, tillgängligt överallt, när du vill. Det vi drömde om 2001.

Filmvisning med NAB Solutions

Vill ni veta mer om oss? Lägg en minut och kolla vår film. Ni får en kort introduktion till vilka vi är på NAB Solutions, så är ni såklart också välkomna att kontakta oss.

$

Gold Certified Partner för Microsoft Dynamics NAV affärssystem

Det här innebär det för dig som kund att vi är certifierad Microsoft Gold Partner

Microsoft certifierar sina återförsäljare i olika nivåer och NAB innehar nivån Gold Certified Partner inom området affärssystem. NAB har i alla år haft ett nära samarbete med Microsoft och arbetat för att hålla en hög kompetensnivå på Microsofts produkter. Kraven på att klara Gold-status har höjts och vi är stolta över att visa vår höga kompetens inom vårt fokusområde Microsoft Dynamics NAV.

Det betyder också att vi har djup kompetens inom avancerad ekonomistyrning, produktion och lagerhantering. Att vara en Gold Certified Partner innebär att man nått den högsta nivån i Microsofts partnerprogram och det visar att man har en unik kompetens inom ett marknadssegment.

För vår del, grundar vi partnerskapet på Microsoft Dynamics NAV där vi har byggt t.ex en modul för Shared Service Center. Att vara Gold Certified Partner till Microsoft innebär också att vi kan erbjuda våra kunder utökad service och support.

För att säkerställa en hög kvalitet i partnerprogrammet, kan bara de partnerföretag som uppfyller Microsofts högt ställda krav bli Gold Certified Partner. Ett krav är att ha en dokumenterad verksamhetskompetens inom branschen. Alla konsulter och utvecklare ska vara certifierade på den senaste versionen av den aktuella produkten. Dessutom ska man ha genomfört flera stora utvecklingsprojekt. Dessa ska godkännas av Microsoft.

VÅRA KONTOR

 

Södra Järnvägsgatan 14, Växjö

Drottninggatan 69, Göteborg

Kungsbro Strand 29, Stockholm

Drottninggatan 11, Helsingborg

Brogatan 11, Umeå

CERTIFIERAD MICROSOFT PARTNER

TRÄFFA OSS PÅ NAB

Ta någon minut och kolla in oss på NAB. I den här korta filmen får ni en snabb inblick i vår verksamhet.