Inspireras på NAB:s kundträffar

Nu var det dags igen. Vi bjuder in till våra uppskattade kundträffar där vi på NAB även får ett tillfälle att umgås med er kunder. Efter att vi varit på Microsofts konferens Directions EMEA i Haag i slutet av oktober är vi övertygade om att vi kommer vara fulltankade med spännande nyheter som vi vill dela med er. Vad passar inte bättre än att boka in en eftermiddag på ett av våra kontor och förena nytta med nöje?

Den här gången tänker vi att vi ägnar eftermiddagen åt att uppdatera er inom ett par områden, områden vi redan nu vet är aktuella för Microsoft. Ni är välkomna från kl. 14.30, då finns tid för att småprata eller bara kika in vårt kontor, för att vid kl. 15.00 dra igång med agendan för dagen. Eftermiddagen fokuseras såklart kring Microsoft och produkten Dynamics 365 Business Central.

Agenda

kl. 15.00. Den tekniska timmen*
kl. 16.00. Power Apps – Skapa dina egna flöden!
kl. 16.45. Mingelmat och dryck
kl. 17.15. Dynamics 365 Business Central nu släppt i årets Fall release! – Vad innebär det?
kl. 18.00. Avslut – Ni är välkomna att stanna kvar för samtal och frågor

Om ni inte har möjlighet att vara med under hela eftermiddagen är det helt okej att ansluta senare eller smita iväg tidigare under kundträffen. Om så är fallet, ser vi gärna att ni meddelar det i kommentarsfältet i er anmälan. Vi kommer hålla dessa eftermiddagar i fyra olika städer. Växjö, Helsingborg, Göteborg och Stockholm, vi hoppas på att se er där!

Välkomna!

—————————————————————————————————————————————————-

*Om du är lite extra teknikintresserad är den tekniska timmen något för dig. Tillsammans med en av våra utvecklare kommer vi ge er en uppdatering inom det tekniska området. Vad pratas det om just nu? Dels hos oss på NAB men också på Microsoft och kring Dynamics 365 Business Central.

  • Nytt utseende i Webbklienten – I samband med att Microsoft släppte sin Fall release förändrades även utseendet i Webbklienten. Hur ser det nya gränssnittet ut och vad är de största skillnaderna?
  • Automatiserade tester – Tekniken utvecklas och vi har under den senaste tiden ändrat vårt sätt att utveckla och testa det vi utvecklar. Syftet är att det i längden ska bli ett smartare och effektivare sätt att arbeta. Vad innebär automatiserade tester och vad ställer det för krav på oss som leverantör och dig som kund?
  • Ny utvecklingsmiljö och nytt programmeringsspråk – När Dynamics NAV nu blir Dynamics 365 Business Central förändras den tekniska utvecklingsmiljön. Vad betyder det i praktiken?
  • ”Release cadance” – Betyder tätare produktuppdatering. Hur ofta kommer dessa uppdateringar från Microsoft att inträffa och kommer det påverka dig som kund?Det blir en fullmatad timme där ni också har möjlighet att ställa era frågor.

——————————————————————————————————————————————————-

Anmäl dig här

Växjö
Datum 8/11
Tid: (14.30) 15.00-18.00
Adress: Södra järnvägsgatan 14, 352 34 Växjö

Anmäl dig här

Göteborg
Datum: 15/11
Tid: (14.30) 15.00-18.00
Adress: Drottninggatan 69, 411 07 Göteborg

Anmäl dig här

Stockholm
Datum: 15/11
Tid: (14.30) 15.00-18.00
Adress: Kungsbro Strand 29, 112 26 Stockholm

Anmäl dig här