Nu börjar 2014 gå mot sitt slut och det är dags att välkomna ett nytt år. Vi vill börja med att tacka kunder, medarbetare och samarbetspartners för ett händelserikt och roligt år. Här är en liten resumé av vad vi gjort:

  • Året började med att NAB och Polfärskt Bröd blev antagna till TAP (Technology Adoption Program) för Dynamics NAV ”Crete”. Fokus blev utvecklingen av konceptet för en ny klient för surfplattor. Polfärskt var med i projektet som testföretag och var ett av de första företagen i världen med att använda Dynamics NAV 2015.
  • I mars lanserade vi version 2 av vår molnplattform för Dynamics NAV baserad på Azure. Första installation var NABs eget NAV.
  •  I september blev NAB utsedda till årets MBS partner 2014. Ett pris som vi är mycket glada och stolta över.
  • Den 8-10 oktober var det dags för partnerkonferensen Directions EMEA i Poznan med presentation av nyheterna i Dynamics NAV 2015. NAB Solutions fick äran att dela med sig av erfarenheterna med att använda Azure för Dynamics NAV.
  • I oktober blev vår nya hemsida www.nabsolutions.se klar, en enklare och roligare webbsida som uppdateras oftare.
  • Oktober var även månaden då NAB själva började köra Dynamics NAV 2015 internt, tre dagar efter den blev officiellt tillgänglig.
  • Det hölls en Oktoberfest i Stockholm med demonstration av nyheterna i Dynamics NAV 2015,  med mingel och ett smakprov av tysk mat och dryck.
  • Vi har även expanderat under året med hela 9 nya anställda. Vi välkomnar: David Karlsson (Teknik) Anders Rydén (Utvecklare), Kristin Sangefors (Support), David Millquist (Konsult) Sara Karlsson (Marknad), Johan Niedomysl (Konsult), Alexander Hjalmar (Utvecklare) Jan Isaksson (Konsult), Susanne Kirwan (Gruppchef) till vår NAB familj.

Vi kan helt enkelt konstatera att det har hänt en hel del på NAB under året, vi har under resans gång fått mer kunskap och erfarenheter för att fortsätta att utvecklas och bli ännu bättre. Vi ser framemot ett nytt spännande år med nya möjligheter och utmaningar!