Om NAB Solutions - NAB Solutions Om NAB Solutions - NAB Solutions

NAB – Vi tror på framtiden

Andan på NAB har alltid varit framåt. Vi tror på utvecklingen, både när det gäller människor och produkter. Vi är stolta nördar som förstår kundernas behov och inser att affärslösningen är hjärtat i deras verksamhet.

Vår vision

Rötter i småland med fokus på den globala arenan

NAB ska på den globala arenan vara den ledande partnern inom Microsoft ERP-erbjudande. Kunder, partners och medarbetare över hela världen vill använda, sälja och arbeta med våra lösningar.

Vårt erbjudande

Människor och företag som vill framåt

NAB levererar och utvecklar Microsofts affärslösningar för företag som vill framåt. Vi levererar till alla möjliga företag i olika branscher där alla har en gemensam nämnare, de vill dra nytta och skapa sig fördelar med hjälp av sin affärslösning. Vi erbjuder kunder ekonomilösningar, säljstöd, uppföljningsverktyg, AI lösningar och andra verktyg i Dynamics 365 familjen. NABs erbjudande bygger också på ett agilt arbetssätt där vi förenklar och effektiviserar leveranserna oavsett om det är små enkla eller stora mer komplexa lösningar.

Vi är övertygade om att vi levererar hjärtat i många företags verksamhet.

Samtidigt utvecklar vi applikationer och kopplar samman våra produkter med andra lösningar där ute för att alltid kunna erbjuda våra kunder de senaste lösningarna för att effektivisera och förbättra sin verksamhet.

Historien om NAB

NAB Solutions grundades år 2001 och har sen dess utvecklats till en helhetsleverantör som driver branschen framåt år efter år!

NAB Solutions grundades år 2001 av Lars Stenmark, Dan Erngård och ytterligare åtta medarbetare. Företaget bestod då av dessa tio anställda med kontor i Växjö och Stockholm. Bolaget fick en flygande start och redan första året omsattes ca 10 MSEK.

NAB står för Network And Business, vilket var väldigt beskrivande av verksamheten de första åren. Vi levererade allt ifrån hemsidor, intranet baserat på Lotus Notes, hårdvara, nätverk, drift i egen datahall och Navision. Även IP telefoni var vi tidiga att leverera. Allt som ett företag kunde behöva i IT väg helt enkelt. Lotus Notes ersattes med SharePoint och Exchange. Citrix med terminalserver i Windows. Navision blev Dynamics NAV. Efterhand ökade samarbetet med Microsoft och vi byggde våra lösningar på Microsofts teknik.

2008 hade vi blivit mer än 30 anställda och flyttat in i våra egna, nybyggda lokaler i Växjö och i ett större kontor i Stockholm. Teknikutvecklingen hade dock gjort det svårare att vara bra på många saker, därför valde vi efterhand bort vissa områden. 2011 valde vi att helt fokusera på Dynamics NAV.

Idag är vi ca 80 anställda som brinner för Dynamics 365 Business Central, tidigare känt som Dynamics NAV med kontor i Växjö, Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Vi kan idag leverera det mesta som ett företag behöver för sin administration med Dynamics 365 Business Central och Office 365 som molntjänster, tillgängligt överallt, när du vill. Det vi drömde om 2001.

Hyllade av Microsoft

Vårt jobb att ligga i framkant har resulterat i flera utmärkelser från Microsoft.

På NAB jobbar vi ständigt med att bli bättre. Både på individnivå men också när det kommer till vårt erbjudande och våra produkter. Det hårda jobbet har resulterat i utmärkelser från Microsoft. Ett bevis på att vi ligger i framkant är att vi 2020 utsågs till Partner of The Year. En utmärkelse som helt enkelt säger att vi är en av de bästa i världen på det vi gör. Läs om utmärkelsen här

Jobba på NAB

Vi letar alltid bra folk

NAB letar alltid efter nya stjärnor. Brinner du för Dynamics 365? Oavsett om du är projektledare, säljare, utvecklare eller har skills inom marknad så är du intressant för oss. Vi tror nämligen att man inte kan få överflöd av bra människor. Tillsammans skapar vi kulturen på NAB som ett framåtlutat bolag som jobbar hårt för att nå våra visioner.

Spontanansökan

Just nu söker vi ingen specifik roll men hör av dig med en spontanansökan till vårt HR team om du tycker NAB låter spännande! Vi har kontor i Växjö, Göteborg, Stockholm, Malmö och Umeå.

Maila spontanansökan
Jobba på NAB

Hos NAB är kunden aldrig en i mängden och tillsammans får vi det bästa resultatet

För Niklas är det viktigt att inte bara svara på frågan som ställs utan verkligen göra personen som ringer in nöjd. Han menar att det är en skillnad i det och målet för honom och alla på NAB är alltid att göra kunden nöjd.

Läs hela artikeln med Niklas east

Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig och fyll i e-post.

email