Om oss - Experter på Dynamics 365 Business Central - NAB Solutions

Vi fokuserar helt på Microsoft Dynamics 365, tidigare känt som Dynamics NAV

NAB Solutions grundades år 2001 av Lars Stenmark, Dan Erngård och ytterligare åtta medarbetare. Resan har fortsatt sen dess och vi är nu över sextio anställda, fördelade på 5 kontor och jobbar ständigt hårt för att utveckla både oss själva och våra produkter.

NAB Solutions historia

NAB Solutions grundades år 2001 av Lars Stenmark, Dan Erngård och ytterligare åtta medarbetare. Företaget bestod då av dessa tio anställda med kontor i Växjö och Stockholm. Bolaget fick en flygande start och redan första året omsattes ca 10 MSEK.

NAB står för Network And Business, vilket var väldigt beskrivande av verksamheten de första åren. Vi levererade allt ifrån hemsidor, intranet baserat på Lotus Notes, hårdvara, nätverk, drift i egen datahall och Navision. Även IP telefoni var vi tidiga att leverera. Allt som ett företag kunde behöva i IT väg helt enkelt.

Lotus Notes ersattes med SharePoint och Exchange. Citrix med terminalserver i Windows. Navision blev Dynamics NAV. Efterhand ökade samarbetet med Microsoft och vi byggde våra lösningar på Microsofts teknik.

2008 hade vi blivit mer än 30 anställda och flyttat in i våra egna, nybyggda lokaler i Växjö och i ett större kontor i Stockholm. Teknikutvecklingen hade dock gjort det svårare att vara bra på många saker, därför valde vi efterhand bort vissa områden. 2011 valde vi att helt fokusera på Dynamics NAV.

Idag är vi ca 60 anställda som brinner för Dynamics 365 Business Central, tidigare känt som Dynamics NAV med kontor i Växjö, Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Vi kan idag leverera det mesta som ett företag behöver för sin administration med Dynamics 365 Business Central och Office 365 som molntjänster, tillgängligt överallt, när du vill. Det vi drömde om 2001.

Gold Certified Partner för Microsoft

Det här innebär det för dig som kund att vi är certifierad Microsoft Gold Partner.

Microsoft certifierar sina återförsäljare i olika nivåer och NAB innehar nivån Gold Certified Partner inom området affärssystem. NAB har i alla år haft ett nära samarbete med Microsoft och arbetat för att hålla en hög kompetensnivå på Microsofts produkter. Kraven på att klara Gold-status har höjts och vi är stolta över att visa vår höga kompetens inom vårt fokusområde Microsoft Dynamics 365 Business Central.