Microsoft Dynamics NAV 2015 fungerar utmärkt tillsammans med Microsoft Office 365 och andra Microsoftprogram. De fördelar med att Dynamics NAV är integrerat med Office365 är många och här kommer några exempel.

En integration med Excel gör de dagliga uppgifterna enklare då du slipper hoppa från ett program till ett annat. I Dynamics NAV exporterar och importerar du enkelt data från systemet till och från Excel.

Det är lika enkelt att exportera data till Word. I Dynamics NAV 2015 kan du exempelvis redigera en rapportlayout i Word som sedan sparas direkt i systemet.

Genom att synkronisera med Outlook kan du boka möten, hantera kontakter, och skicka e-postmeddelanden med endast ett program, uppgifterna kommer automatiskt att uppdateras i både Dynamics NAV och Outlook.

Du kan enkelt lagra och dela information från Dynamics NAV genom SharePoint. Genom att ladda upp och göra dokument tillgängliga för andra genom att ge behörighet, delar du enkelt informationen.
Integrationen mellan Dynamics NAV och Office 365 gör det enklare för dig att se viktig information på ditt intranät. Microsoft Dynamics NAV gör det möjligt att föra samman rätt information från flera system som du sedan enkelt kan dela med dig till andra.