Välkommen till kundträff på NAB Solutions! - NAB Solutions

Välkommen till en inspirerande eftermiddag på NAB Solutions!

Anmäl dig eller er till någon av våra kundträffar som vi anordnar i Växjö, Göteborg och Stockholm!

Välkommen på våra uppskattade kundträffar där vi på NAB får tillfälle att umgås med er.

Wave 2 har lanserats och SmartApps har släppt flera nya appar. Därför vill vi bjuda in er och berätta om de senaste nyheterna och vad som har hänt sedan sist.

Välkomna på en spännande eftermiddag fullspäckad med nyheter och intressanta ämnen. Fokus kommer ligga på Dynamics 365 Business Central Cloud, Modern Client, olika appar från SmartApps, AI och mycket mer.

Vi kommer lägga ut schemat närmare kundträffarna men du kan redan nu anmäla dig till en intressant eftermiddag. Kundträffarna kommer att hållas i Växjö, Stockholm och Göteborg mellan klockan 14.00-18.00. Du anmäler dig enkelt i formulären nedan för respektive stad.

Om ni inte har möjlighet att vara med under hela eftermiddagen går det självklart bra att ansluta senare eller smita iväg tidigare under kundträffen. Om så är fallet, ser vi gärna att ni meddelar oss det i kommentarsfältet i er anmälan, kommentera också eventuella allergier. Hoppas att vi ses!

Välkomna!

Här anmäler du dig

Här kan ni anmäla er, se till att välja rätt datum och plats. Sen är det bara att fylla i formuläret som ni skickas till – Vi ses!


Håll utkik, det kommer snart nya utbildningar!