Vi vill bjuda in dig till våra kundträffar! - NAB Solutions

Välkommen på våra kundträffar som vi anordnar i Växjö, Göteborg och Stockholm.

Vi vill bjuda in dig till en inspirerande och givande eftermiddag, välkommen!

Kundträffarna kommer att vara uppdelade i tre olika delar där vi kommer prata om ny funktionalitet, uppgradering och support samt hur du uppgraderar din lösning och vad det får för konsekvenser. Du kan läsa mer om delarna nedan. Vi kommer börja eftermiddagen kl. 14 och runda av vid kl. 18. Vi kommer under eftermiddagen att bjuda på tilltugg och dryck. Du anmäler dig till respektive stad längst ner på sidan. Hoppas att vi ses!

Ny funktionalitet, Directions EMEA, nyheter och mycket mer

På Directions EMEA fick vi på NAB chansen att stå på scen och berätta om vårt arbete med Dynamics 365 Business Central och vi vill dela med oss av det till er. Vi börjar eftermiddagen med att prata om vad vi har tagit med oss från konferensen och vad som kommer hända i framtiden. Vi vill också visa dig ny funktionalitet från Wave 2 och hur nya appar från SmartApps kan förenkla ditt arbete.

Uppgradering och support

I den andra delen kommer vi att berätta om hur en uppgradering fungerar i Business Central Online och vad som är viktigt att tänka på både för dig och oss. Vår support kommer ta nya steg och vi vill ge er ett unikt tillfälle att få se hur vår nya e-learningportal fungerar som gör att vi i framtiden kan erbjuda support dygnet runt.

Hur du uppgraderar och vad du får för nya möjligheter

I den avslutande delen kommer vi att prata om vilka alternativ du har att uppgradera din NAV lösning och hur det påverkar dina licenser. Vi kommer gå igenom olika scenarion och såklart svara på era frågor och funderingar.

Välkomna!

Här anmäler du dig

Här kan ni anmäla er, se till att välja rätt datum och plats. Sen är det bara att fylla i formuläret som ni skickas till – Vi ses!


Håll utkik, det kommer snart nya utbildningar!