Finalist i Microsoft Partner of The Year Award - NAB Solutions
2019-06-11

NAB Solutions finalist i Microsoft Partner of the Year Award.

På nationaldagen avslöjade Microsoft vilka företag som vunnit och blivit nominerade till bästa partner i världen när det kommer till affärslösningen Dynamics 365 Business Central. Vi prisades tillsammans med andra företag som hör till toppskiktet av Microsofts partners globalt.

– Över 2900 företag från 115 länder deltog och att vara finalist globalt visar att vi ligger i framkant när det kommer till innovation och att skapa kundnytta, säger Johan Adenmark, VD för NAB Solutions.

Gavriella Schuster, Corporate Vice President på One Commerical Partner Microsoft Corp säger: – De här företagen driver framgångsrikt branschen framåt, bygger intelligenta lösningar, tar sig an komplexa affärsutmaningar och ger möjligheter för kunder runt om i världen. Det är en ära att gratulera vinnare och finalister.

NAB Solutions har på rekordtid börjat leverera Microsofts nya publika molntjänst för affärssystem Dynamics 365 Business Central. Tjänsten är ett standardsystem där man endast betalar per användare och månad men fortfarande har möjlighet att anpassa till kundernas branschspecifika processer. Dessa kund/branschspecifika lösningar kan antingen laddas ner via en integrerad produktkatalog eller låtas byggas av en partner. Det är just i utvecklingen av dessa tillägg samt förmågan att snabbt få igång kunder som gjort att NAB Solutions utmärkt sig som en av de bäst i världen.

– Drivkraften att fortsätta arbetet blir inte direkt mindre nu när vi fått det här erkännandet globalt. Vi ser ingen anledning att stanna upp, utvecklingen sker hela tiden och vi ska fortsätta driva den, avslutar Johan Adenmark, VD för NAB Solutions.

Läs pressmeddelandet Läs mer om våra applikationer och integrationer

Fler nyheter

2021-02-22

SmartApps Docs – lär dig mer om dina appar!

Du visste väl om att SmartApps Docs finns? Om inte, så är det hög tid att du klickar dig vidare för att ta en titt, i synnerhet om du är en appanvändare. Använder du appar som Parrot vid avtalsfakturering, StoryPoint för projektverksamhet eller Badger när du ska analysera med Power BI finns en plats att leta mer information på. På SmartApps Docs finns hjälp kring hur du kommer igång men också mycket annat om dina appar. Det är en perfekt plats för dig eller din nya kollega som behöver lära sig mer om hur funktioner i er affärslösning fungerar.

Läs mer
2021-02-16

Med FINQR och Business Central integrerat får IXX en smart lösning som förbättrar deras kassaflöde

Sedan sent i höstas har vi arbetat intensivt för att IXX ska kunna gå från sin gamla affärslösning till Business Central Online på ett smidigt och säkert sätt. En del i det här projektet har varit att integrera plattformen FINQR med Business Central så att IXX kan få ett optimerat kassaflöde och korta betaltiden från sina kunder. Ett samarbete som varit uppskattat från alla håll. Enligt IXX CFO Richard Rydén har samarbetet och leveransen av plattformen, tillsammans med integrationen till Business Central Online, varit i världsklass och skett inom den tid som var bestämt.

Läs mer
2021-02-11

Vi hjälper er att komma igång med Sales Professional på en vecka!

Ett smart CRM kan lyfta även den stökigaste säljorganisationen genom att ge struktur och ordning kring säljprocessen. Vi ställde ett par frågor till Jens Mattsson som är vår go-to-guy när det kommer till Sales Professional. Jens bistår med det mesta kring CRM-lösningen Sales Professional och hjälper kunden genom hela resan, från ett visat intresse till att kunden är igång och kör sitt CRM. Och även efter, om det skulle behövas.

Läs mer

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårat nyhetsbrev och få reda på när vi släpper nya utbildningar, produkter eller andra nyheter.

Var vänlig och fyll i din e-post.