Webinar 3 AI i vardagen 8/6 - NAB Solutions Webinar 3 AI i vardagen 8/6 - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

Webinar AI i vardagen
– med Machine learning i fokus

Vi vill inspirera och hålla diskussionen med våra kunder i hur de kan använda ny teknik för att växa. Kan AI vara lösningen på era problem. Vi bjuder in till tre olika webinars där vi lär oss mer om olika AI tekniker. Hur kan Machine learning hjälpa er hitta mönster, planera och förespå i er verksamhet?

Finns det mönster i din data som du borde se?

Microsoft gör stora investeringar i AI och arbetar hårt med att göra tekniken mer tillgänglig i sina produkter. Därför känns det viktigt att lyfta AI och visa hur det kan användas i vardagen. Som nummer tre i vår webinarserie om AI tittar vi närmre på Machine learning, en teknik där data från olika källor jämförs för att hitta mönster som påverkar verksamheten.

Under våra 45 minuter ihop får du träffa Peter Rhodin från Microsoft som berättar mer om AI och framtiden med fokus på hur Microsoft tänker. Vi pratar mer om AI generellt och lägger extra tid på Machine learning den här gången. Känner du dig nyfiken på AI och vill öppna upp tankarna kring hur det kan användas i er verksamhet? Välkommen att delta på vårt webinar!

Agenda

Välkomna!

Vår Business Central specialist Fredrik Streby öppnar upp webinariet.

Microsoft inspirerar kring AI

Peter Rhodin från Microsoft pratar AI och framtid, vad satsar Microsoft på och varför?

AI och Machine learning

Vår Business Central specialist Fredrik Streby pratar allmänt om AI och Machine learning.

Frågor till AI-specialisten

Vi ställer frågor till vår AI-specialist Göran Karlsson om teknikerna och ber om konkreta exempel.

Avslut och frågor

Vi rundar av webinariet och ger plats för frågor. Det går även att boka en kostnadsfri workshop om ni skulle vilja ha en egen session kring AI på ert företag.