Webbinarie - Nyheterna i Business Central 17 wave 2 - NAB Solutions
Kostnadsfritt webbinarie om nyheterna i business Central

Om två veckor är den nya versionen av Business Central här!

Nu har du chansen att ta del av nyheterna innan de landar i ditt affärssystem. Två gånger om året uppgraderas du som sitter i Business Central Online automatiskt och i samband med det får du kostnadsfritt ta del av nya smarta funktioner och all ny teknik. Nu är det snart dags igen, i början av oktober rullar wave 2 in över oss med Business Central version 17. Var med på vårt webbinarie om du känner dig nyfiken på vilka nyheter som kommer. Samtidigt lär du dig mer om ditt affärssystem.

60 minuters webbinarie

Passa på att ta del av nyheterna innan de landar i ditt affärssystem!

Du får träffa vår konsult Fredrik Streby och våra utvecklare Johannes Wikman och Peter Elmqvist som guidar dig genom den nya versionen på ett sätt som passar, oavsett om du sitter som användare och arbetar i systemet, eller har ett intresse av att få veta mer om de tekniska nyheterna. Du kommer bland annat att få se nya funktioner som hjälper dig att enklare felsöka i journaler, få notifieringar om fält som redigerats och hur möjligheten att kombinera listor på ett sätt som inte kräver utveckling ser ut. Vi inleder med ett par ord från vår VD Johan Adenmark och han leder dig sedan genom det här webbinariet. Välkommen!

Agenda

Johan Adenmark drar igång webbinariet
Fredrik Streby visar nyheterna med fokus på slutanvändaren
Johannes Wikman och Peter Elmqvist berättar mer om nyheterna ur ett tekniskt perspektiv, vilka mer avancerade nyheter kommer och hur ser förbättringarna i felsökning och prestanda ut
Summering och frågor

Det här passar för dig som:

Arbetar i Business Central Online och nu uppgraderas till nya versionen
Är sugen på att byta till Business Central Online
Bara vill veta vad som händer i den kommande versionen

24/9

schedule 15.00-16.00

videocam Via Microsoft Teams

Kostnadsfritt

Anmäl dig