Webbinarie - Lär känna PrintVis Online - NAB Solutions
Kostnadsfritt webbinarie

Lär känna PrintVis Online

Är du nyfiken på vad PrintVis Online kan göra för dig? Välkommen på webbinarie där vi visar hur PrintVis Online hjälper dig inom den Grafiska industrin att arbeta smartare och mer effektivt i din verksamhet. Det är krångligt att synkronisera olika system för att få ihop alla verksamhetsflöden. Nu samlar du allt, från offertförfrågan, produktion till färdig kundfaktura och redovisning i samma system. Vi visar dig hur!

60 minuters webbinarie

Snabbt igång med PrintVis Online

PrintVis Online är molnprodukten som hjälper dig att snabbt komma igång med en affärslösning för den Grafiska branschen. Många företag har problem att få ihop alla delar i ett och samma system vilket gör det svårt att vara snabb ut mot sina kunder. I PrintVis Online ligger Business Central som en stark ekonomimotor i botten och du hittar specifik funktionalitet för den Grafiska branschen i PrintVis. Det gör att du får en helhetslösning som hjälper dig att arbeta effektivt och smart med dina kunder. Under vårt webbinarie lär du känna PrintVis Online och vi kommer visa dig hur enklare flöden i affärslösningen ser ut. Du är såklart också välkommen att ställa dina frågor.

Mathias Backvall NAB Solutions

”Det är en myt att PrintVis projekt alltid blir långa och kostsamma”

Nu slår vi hål på myten! Under det här webbinariet träffar du bland andra konsulten Mathias Backvall som har arbetat med PrintVis sedan 2008. Idag är han den enda certifierade PrintVis konsulten i Sverige och möts ofta av samma missuppfattning. Att PrintVis projekt alltid blir omfattande och därmed väldigt dyra.

”Det stämmer inte, du kan komma igång i liten skala med basfunktionalitet i PrintVis, vilket både är tids- och kostnadseffektivt. Samtidigt går det alltid att växa vidare för möjligheterna är nästan oändliga med PrintVis. Anpassa lösningen så att det stämmer överens med just din verksamhet, oavsett segment du arbetar inom. Du bestämmer när och hur det ska gå till.”

Innehåll

– Vi presenterar NAB Solutions, våra PrintVis konsulter och affärslösningen PrintVis
– Mathias Backvall ger dig en guidad visning inifrån PrintVis
– Summering och frågor

Webbinariet passar dig

– Som arbetar inom digitaltryck, offset, storformat, förpackning och etikettryck.
– Är nyfiken på om PrintVis Online är en affärslösning för dig

Mål med webbinariet

Under webbinariet får du en bra uppfattning om vad PrintVis är och vad det kan göra för din verksamhet. Du lär känna våra PrintVis konsulter Mathias och Daniel och vi ger en kort presentation av NAB som företag.

15/4

schedule 10.30-11.30

videocam Via Microsoft Teams

Kostnadsfritt

Anmäl dig här

22/4

schedule 10.30-11.30

videocam Via Microsoft Teams

Kostnadsfritt

Anmäl dig här