Vi ses i Milano på Directions! - NAB Solutions Vi ses i Milano på Directions! - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

Vi ses i Milano på Directions!

10 oktober 2021

27-29 oktober finns vi på plats på Directions i Milano! Directions är en utmärkt mötesplats för att utbyta erfarenheter och kunskap!

I Oktober är det äntligen dags för Directions 2021 i Milano och NAB kommer självklart vara på plats. Directions är en konferens anordnad av Microsoft där partners främst från Europa, men även andra delar av världen, träffas för att byta erfarenheter och kunskap.

Directions fungerar inte bara som en mötesplats, utan partners har även möjlighet att lära sig direkt från Microsoft om deras arbete – allt från ny funktionalitet till vad som kommer ske i framtiden.

Vi på NAB är otroligt glada över att närvara på Directions 2021 i Milano där vi kommer lyssna, lära och såklart dela med oss av vårt arbete!

– Directions 2021 i Milano är en högtidsstund på året där vi får möjlighet att träffa duktiga människor över hela Europa. Vi ser fram emot detta oerhört mycket och är såklart extra glada över att äntligen kunna träffas fysiskt efter en lång tid av teamsmöten och virtuella konferenser, säger Johan Adenmark, VD på NAB Solutions.