Välkommen på virtuell kundträff! - NAB Solutions
2020-04-16

Välkommen på virtuell kundträff!

Virtuell kundträff

Vid den här tiden på året brukar vi vanligtvis bjuda in till vårens kundträffar, det tänkte vi göra även i år. Våren 2020 är inte som det brukar vara men trots att omständigheterna kring Corona hindrar oss från att träffas fysiskt, tänker vi inte missa chansen att få prata med er. Vi får bara tänka lite annorlunda den här gången.

Med hjälp av Teams håller vi därför vår kundträff virtuellt. Vi bjuder in till en webbaserad stund för att prata om vad som är på gång och där ni kan ställa era frågor.

Alltid med fokus på framtid

För dig som är nyfiken på att delta kommer vi i vanlig ordning gå igenom den nya versionen av Business Central. Vi kommer prata framtid, ni får höra mer om vad som är aktuellt på Microsoft och vi tänkte introducera er för säljstödet Sales Professional. Sales Professional är en användbar produkt i sig, men kan med fördel integreras med Business Central och Office 365. Vi visar dessutom hur ni blir bättre på att följa upp er verksamhet med hjälp av vår BI-app Badger. Allt det här paketerat som en kundträff på två timmar. Det får ni inte missa!

Det här bokar du in:

Datum: Torsdagen den 14 maj
Tid: Kl. 13.00-15.00.
Vart: Kl. 12.55 har du kaffekoppen redo och kopplar upp dig via Teams till kundträffen.
Ni får träffa: Vår VD Johan Adenmark, produktansvarig för Sales Professional Jens Mattson,
Anton Sjöstedt från produktteamet för Badger.

Vill ni vara med så anmäler ni er till kundträffen nedan.