Välkommen på virtuell kundträff i november! - NAB Solutions
Välkommen på virtuell kundträff

Missa inte vårt digitala kundevent – boka in den 19 november redan nu!

Nu är det dags igen. Vi bjuder in till en virtuell kundträff där vi får möjlighet att prata ostört med dig som kund. Med tanke på att det händer mycket kring Business Central och plattformen ständigt utvecklas, vill vi uppdatera dig på alla nyheter med jämna mellanrum. Med anledning av Corona sker höstens kundevent digitalt, vi gör det bästa av situationen och kopplar upp oss via Teams – Välkommen!

Alltid med ett fokus på framtiden

Business Central Online och resan dit

Förutom att prata om Business Central och den nya versionen, vill vi på den här kundträffen lägga ett extra fokus på Business Central Online och att uppgradera till molnet. Vilken nytta kan den molnbaserade versionen erbjuda dig som kund? Vi har bjudit in våra egna konsulter, intressanta samarbetspartners och vi kommer titta på ett kundcase där en av våra kunder nyligen gjort resan från Dynamics NAV till Business Central Online. Efter varje session finns utrymme för dina frågor. Genom att delta på våra kundevent uppdateras du på olika möjligheter som finns med Business Central och hur du arbetar smartare i din affärslösning.

Agenda

Session 1 14.00-14.30
Nyheterna i senaste versionen av Business Central version 17, Wave 2
Session 2 14.40-15.10
Information kring våra egna appar för Business Central Online
Session 3 15.20-15.50
Möt fyra intressanta leverantörer som levererar mervärde i form av extra funktionalitet som du integrerar med din affärslösning
Logtrade
Golden EDI
Exflow
SalesPro
Session 4 16.00-16.30
Vi tittar på ett kundcase där vår kund nyligen gjort resan från Dynamics NAV till Business Central Online

Vid 16.30 avrundar vi eftermiddagen och tackar för idag.

19 november

schedule 14.00-16.30

videocam Via Microsoft Teams

Kostnadsfritt

Anmäl dig