Välkommen på vårens digitala kundträff - NAB Solutions
Digital kundträff

Välkommen på vårens digitala kundträff

Nu bjuder vi in till vårens digitala kundträff där vi under ett par timmar får chansen att dela med oss av aktuella ämnen, tips och annat som vi tror kan inspirera er. Det finns mycket att prata om och våra kundträffar är ett perfekt tillfälle att få en stund tillsammans med våra kunder. Eftermiddagen den 20 maj är det dags och vi hoppas att du vill vara med. Välkommen!

Digital kundträff

Nyheter i senaste versionen, framtidsspaning och insikt i olika produkter och tjänster!

Vårens kundträff 2020 höll vi digitalt på grund av den pågående pandemin. Eftersom läget dessvärre är oförändrat upprepar vi konceptet för 2021 och vill nu bjuda in till vår digitala kundträff. Den 20 maj mellan klockan 14-16 vill vi träffas online och informera er om nyheter i nya versionen, höra en framtidsspaning med vår VD Johan Adenmark och med hjälp av våra kunder och konsulter ge er en insikt i vissa produkter och tjänster! Anmäl er genom länken nedan så hoppas vi att nästa kundträff blir annorlunda!

Agenda


Session 1 – Wave 1 14.00-14.30
Nyheter, funktioner i Business Central Online med Fredrik Streby från NAB Solutions
Framtidsspaning av CEO Johan Adenmark


Session 2 – Produkter 14.40-15.10
E-Con från Experlogix är en snabb och flexibel produktkonfigurator som hjälper ditt företag att undvika kostsamma misstag med integration till Business Central Online – Christer Morell från NAB Solutions

Dynamics 365 Field Service/Customer Service, Service/Ärende-hantering med hjälp av funktioner i Dynamics 365-familjen med Jens Mattson från NAB Solutions

Vad är Power BI? Med Göran Karlsson från NAB Solutions


Session 3 – Integration 15.20-15.50
Logistik för e-handel betyder att Dream Logistics lagerhåller kundens produkter och integrerar Business Central Online med sitt logistiksystem. Vår kund Lernberger Stafsing berättar hur det fungerar i sin verksamhet.

Integrera Business Central Online med e-handelslösningen Shopify. Vår kund Espresso Gear berättar mer om det.

Finqr – Så får du stenkoll på kundreskontran och boostar likviditeten.

Vid 16.00 avrundar vi eftermiddagen och tackar för idag.

20 maj

schedule 14.00-16.00

videocam Via Microsoft Teams

Eventet passerat