Välkommen på Launch Event för Dynamics 365 Business Central! - NAB Solutions Välkommen på Launch Event för Dynamics 365 Business Central! - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

Välkommen på Launch Event för Dynamics 365 Business Central!

30 mars 2021

Nu bjuder Microsoft in till ett Launch Event av den nya versionen av Business Central. Delta i ett kostnadsfritt digitalt event där du får veta mer om de nyheter som kommer med senaste versionen av Business Central. Du kan förvänta dig inspirerande talare, dynamiskt innehåll och möjligheter att lära dig hur du kan ta din verksamhet och Business Central till nästa nivå.

Välkommen på digitalt event om du arbetar med Business Central

Nu bjuder Microsoft in till ett Launch Event för den nya versionen av Business Central. Delta i ett kostnadsfritt digitalt event där du får veta mer om de nyheter som kommer med senaste versionen av Business Central. Du kan förvänta dig inspirerande talare, dynamiskt innehåll och möjligheter att lära dig hur du kan ta din verksamhet och Business Central till nästa nivå.

Du får lyssna till produktägare som delar med sig av de senaste innovationerna och berättar om hur du på ett tryggt sätt kan flytta till molnet där du anpassar dig snabbare, arbetar smartare och presterar bättre. Ta chansen att sammanstråla med experter för Business Central och ta del av live och on-demand material för att se de senaste produktnyheterna

Information kring eventet

Datum: Tisdagen den 13 april 2021
Tid: 17.00-18.30
Plats: Digitalt event
Anmäl dig via länken längst ner i inlägget.

Träffa ett community av Business Central användare och experter

Som sagt, missa inte chansen att delta på det här Launch Eventet där du får träffa ett helt Business Central community och kommer i kontakt med experter för den affärslösning du arbetar i. Det här eventet passar för dig som arbetar med Business Central oavsett om du är partner eller kund. Välkommen!

Läs mer och anmäl dig under Microsofts egen inbjudan.