Uppgraderar du också ditt affärssystem två gånger per år?    - NAB Solutions Uppgraderar du också ditt affärssystem två gånger per år?    - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

Uppgraderar du också ditt affärssystem två gånger per år?   

26 september 2019

Arbetar du i Dynamics 365 Business Central Cloud så uppgraderas din affärslösning per automatik två gånger per år. Uppgraderingarna kallas nu för Wave, Wave 1 kommer på våren och Wave 2 på hösten. Det innebär att du alltid arbetar i den senaste versionen och har tillgång till den senaste funktionaliteten.

Arbetar du i Dynamics 365 Business Central Cloud så uppgraderas din affärslösning per automatik två gånger per år. Uppgraderingarna kallas nu för Wave, Wave 1 kommer på våren och Wave 2 på hösten. Det innebär att du alltid arbetar i den senaste versionen och har tillgång till den senaste funktionaliteten. Du kan också enkelt anpassa Business Central efter dina behov, dels med färdiga tilläggsappar, dels med kundunika anpassningar. Både apparna och anpassningarna följer med vid uppgraderingarna.      

Utöver att du arbetar i den senaste versionen av Business Central så finns det såklart många positiva effekter. Med Business Central Cloud har du friheten arbeta var du vill, när du vill och hur du vill så länge du har en tillgång till internet.

Nytt i Wave 2

Nytt i Wave 2 är att du i Modern Client kan arbeta i flera fönster samtidigt. Det innebär att du aldrig behöver avbryta en process för att påbörja en ny. Öppna en ny flik och tillåt dig själv att på ett effektivt sätt arbeta med flera uppgifter samtidigt. Det finns också möjlighet att skapa egna länkar från rollcentret till olika sidor för att underlätta arbetet och få ett effektivare rollcenter. Du kommer även kunna anpassa rollcentret enklare direkt via din inloggning.  

 I Wave 2 blir integrationen till Excel ännu bättre för att underlätta redigering av data direkt i Excel. Du kommer bland annat få tillgång till bättre filtrering i rapporter, lättare att ändra bredd på kolumner, anpassa och spara listor med färdiga filter och mycket mer.    

Vilka får uppgraderingen

Alla som har ett aktivt underhållsavtal för Dynamics NAV eller Business Central on Prem får tillgång till den nya versionen men du behöver genomföra ett uppgraderingsprojekt. Om du redan idag arbetar i Business Central Cloud så får du uppgraderingen automatiskt, vi på NAB kommer kontakta dig senare i höst och bestämma ett datum som passar dig.  

Ta del av innehållet i Wave 2

Om du vill veta mer om Wave 2 för Business Central så finns det information på Microsofts hemsida. Du kommer direkt till artikeln via länken nedan.

Wave 2

Vill du också ha senaste versionen utan uppgraderingsprojekt? 

Kontakta oss på NAB Solutions så hjälper vi dig flytta din installation till Business Central Cloud!